Jedan od najpopularnijih DJ-a na svijetu, David Guetta ljubi kubansku manekenku, Jessicu Ledon, koja je mlađa od njega čak 27 godina. Kad David ne putuje svijetom zbog nastupa, slobodno vrijeme najčešće provodi na plaži s mlađahnom djevojkom. Par je trenutno u Grčkoj, na Mikonosu - omiljenoj destinaciji mnogih zvijezda. Ovog je puta pažnju privukla Jessica, koja je još jednom dokazala da su danas obline 'in'. 

Profimedia Nasljednica J.Lo

Na društvenim mrežama je potaknula raspravu, a usporedili su je s J.Lo. Mnogi komentiraju da je Jennifer sada konačno dobila dostojnu nasljednicu. Sada je još jednom prošetala plažom u minijaturnom kupaćem kostimu i nema tko se za njom nije okrenuo. Na stranu i to što je i David u nikad boljoj formi, za što je zaslužna upravo njegova mlađana izabranica, ali Jessica je ipak ta koja je ukrala svu pažnju svojim oblinama.

Guetta na plazi sa curom
Profimedia 

'Bože, koliko je ova žena zgodna', 'prava žena s oblinama', 'J Lo može u penziju', 'kao sirena je', 'savršena', samo su neki od komentara na njezino ljetno izdanje. 

Ovaj 53-godišnjak je vezu sa 25 godina mlađom Jessicom započeo 2017. godine. Kada su fotografi sljedeće godine na njezinoj ruci snimili veliki dijamantni prsten, mediji su se raspisali o mogućim zarukama, no Guetta je demantirao da je riječ o zaručničkom prstenu. Istaknuo je da više ne vjeruje u brak.