Australski glumac, 38-godišnji Chris Hemsworth već je godinama na glasu kao jedan od najzgodnijih glumaca u Hollywoodu. Iako miljeniku žena, koji prodorno plavim očima i atletskom građom ostavlja bez daha gdje god se pojavi, ne mogu odoljeti brojne pripadnice ljepšeg spola, njegovo srce ipak pripada samo jednoj - sedam godina starijoj manekenki Elsi Pataky s kojom je u 11 godina dugom braku dobio troje djece - devetogodišnju kći Indiu Rose te sedmogodišnje blizance, sinove Tristana i Sashu.

Profimedia Obiteljski trenuci

Jeste li znali da je slavna ljepotica prije braka s Chrisom živjela u potpunosti drugačije - razuzdano i turbulentno?

Španjolka odrasla je u Madridu, a još kao djevojčica počela se baviti novinarstvom, koje je kasnije i upisala na fakultetu. Tijekom studija upisala je i satove glume te je od školovanja odustala kako bi započela glumačku karijeru. Glumila je u brojnim španjolskim serijama i filmovima, koji su je kasnije odveli i do Hollywooda.

Prije miljenika ženske publike, Elsa je imala poprilično buran ljubavni život. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Michaelom Younom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Naime, htio ju je iznenaditi za jedan rođendan, ali kada je stigao u hotel, imao je što vidjeti - ljubila se s producentom. On joj je u tom trenutku dao buket ruža, ali odmah pojurio kući.

Nakon njega, Elsa je pala na još jednog glumca, ali je i njemu uspjela slomiti srce. Riječ je o oskarovcu Adrienu Brodyju, za kojeg se često pričalo da je opsjednut njom. S njim je vezu započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u New Yorku za rođendan. Zajedno su jedno vrijeme živjeli u tom stanu, ali 2009. godine ljubav među njima je pukla zbog njene prevare. Navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, nije željela ni djecu jer je bila fokusirana na karijeru, a potom se godinu kasnije udala za Chrisa. Izgleda da joj je markantan glumac promijenio pogled na svijet, s obzirom na to da njihova ljubav traje dugi niz godina.