Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOŠLO JE I NJENIH PET MINUTA: Oduvijek je bila u SJENI SLATKIH SESTARA, no situacija se obrnula

Elizabeth Olsen je mlađa sestra od blizanki Ashley i Mary-Kate Olsen koje su se proslavile još kao bebe u seriji 'Puna kuća'.

Elizabeth Olsen Izvor: Profimedia

Na spomen prezimena Olsen gotovo svi se prvo sjete blizanki Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen (35), a rijetkima padne na pamet njihova mlađa sestra, uspješna glumica Elizabeth (32).

Ashley i Mary-Kate su se proslavile još kao šestomjesečne bebe ulogom Michelle Tanner u seriji 'Puna kuća'. Nakon toga su snimile i filmove čija se tematika temeljila na tome što su blizanke, a među njima su 'Dvostruka nevolja', 'Prilagođavanje' i 'Avanture u Parizu'.

Elizabeth je također počela glumiti odmalena, odnosno od četvrte godine. Pojavila se u filmovima svojih sestara te potom počela graditi samostalnu karijeru. Osvojila je publiku u filmovima 'Martha Marcy May Marlene', 'Liberal Arts', 'Very Good Girls' te u novoj seriji 'WandaVision'.

Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen
Izvor: Profimedia

Baš kao i njezine sestre Ashley i Mary-Kate, koje imaju zajednički modni brend, glumica drži do privatnosti i nema profil na društvenim mrežama. Nekad je objavljivala na Instagramu, no nije vidjela neki smisao u tome pa ga je obrisala.

'Ne znam zašto ga još koristim. No onda pomislim: 'Mislim da želim promovirati film 'Avengers', ali kad podijelim nešto privatno na Instagramu uvjerena sam da je to glupo. Pitam se zašto sam to učinila i pomislim da odmah obrišem profil', rekla je Elizabeth 2018.

Glumica je uspjela sakriti od javnosti svoju vjenčanje s glazbenikom Robbiejem Arnettom, koji svira u američkom bendu Milo Greene. Zaručili su se u srpnju 2019. nakon tri godine veze, a Olsen je u lipnju 2021. otkrila da su u braku.

Kako izgleda Elizabeth i koliko se razlikuje od starijih sestara, pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals