Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVE NESRETNE LJUBAVI IVE MAJOLI: Zavela je Šukera, a o 'prljavom vešu' nje i bivšeg supruga čitala je cijela Hrvatska

Iva Majoli sada je u sretnoj vezi s Talijanom Fabiom, no ranije je imala turbulentan ljubavni život.

Iva Majoli Izvor: Instagram

Proslavljena tenisačica Iva Majoli našla se u fokusu javnosti nakon što su se mediji raspisali kako ponovno ljubi.

Majoli se, naime, posljednje vrijeme često hvali fotografijama s putovanja, a na njima je i znakoviti Talijan Fabio. Riječ je o ekonomistu s kojim je bila u Padovi, Monte Carlu i Veroni, a svako malo paru se pridruži i društvo, što Majoli zabilježi i na Instagram profilu koji je zatvorila za javnost.

Iva Majoli i Fabio Izvor: Instagram

Iako je sada sretno zaljubljena, Iva je u prošlosti imala buran ljubavni život.

Tenisačica se 2006. udala se za Stipu Marića i iste godine rodila kći Miu.Šest godina kasnije Marić je podnio zahtjev za razvod, a sve je bilo popraćeno skandalom u javnosti. On je, naime, bivšu suprugu prijavio policiji zbog fizičkih prijetnji, dok je Majoli tvrdila da je Marić godinama zlostavljao fizički. Navodno ga je i varala, što je Stipe iznio u javnost SMS porukama i snimkama razgovora kao dokazima o prijevari. Nakon razvoda, Marić je bio u vezi s Martinom Kolbas koja je, šuškalo se, bila uzrok bračnog brodoloma s Ivom.

Stipe Maric i Martina Kolbas Izvor: Robert Gaspert

Majoli je potom ušla u vezu sa zagrebačkim poduzetnikom Denisom Popovićem, no ljubav nije dugo potrajala. 24sata je pisao kako su se posvađali na zagrebačkoj špici.

Denis Popović i Iva Majoli Izvor: Story

Denis je navodno vikao na Ivu da je rastrošna, nakon čega se okrenuo i otišao. Ona se požalila prijateljicama da je očajna jer je Popović ne razumije.

Povezane vijesti

 - Istina je, nismo više zajedno. Sad uživam u slobodi - rekla je tada Iva za 24sata.

Tenisačica se zatim upustila u vezu s direktorom Plive, Sinišom Žanetićem. Kamere su ih 'ulovile' u ljeto 2013., kada je par odmarao u Dubrovniku, pisao je dubrovnik.net. Poslije večere u jednom restoranu prošetali su Stradunom u društvu prijatelja. Majoli je u opuštenom i ležernom izdanju razgovarala s prijateljicom dok je njezin dečko s prijateljem hodao nekoliko koraka iza njih. Romansa je potrajala svega četiri mjeseca nakon čega su se, pisalo se tada, prijateljski razišli.

Iva Majoli i Siniša Žanetić Izvor: Story

Ivu je zaveo i Davor Šuker. Zajedno su dolazili na evente, uvijek su bili veseli i nasmijani, ali rijetko su kad novinari od njih uspjeli 'izvući' izjave. Je li tajanstveni Fabio napokon onaj pravi s kojim će se Majoli skrasiti, preostaje vidjeti.

Povezane vijesti

Magazin

Royals