Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽESTOKO BRANI BRATOVU LJUBAV S BIVŠOM UČENICOM: 'Sava i Dada se iskreno vole, nadam se da će biti majka njegove djece'

Srpska pjevačica Teodora Džehverović u jednoj je emisiji otvorila dušu i priznala što misli o bratovoj svadbi sa 15 godina mlađom.

Teodora Džehverović Izvor: Screenshot YouTube

Poznata srpska pjevačica TeodoraDžehverović otvorila je dušu u emisiji 'Hype Specijal' te ispričala što ju trenutno tišti, ali i o lijepim događajima u njenom životu.

Komentirala je i svadbu svog brataSaveDžehverovića koji se prije koji dan oženio svojom dugogodišnjom, 15 godina mlađom djevojkom AdrianomKadar.

adriana kadar i sava dzehverovic Izvor: Instagram

- Okej sam, na milijun strana, što je za mene normalno. Ne mogu pobjeći od toga, jednog dana će se smiriti. To je moj normalan život', opisala je Teodora svoje 'svakodnevne borbe'. Dodala je kako ju je njen dečko Nino napustio i da se na to trenutno privikava.

'U stanu sam u kojem smo zajedno počeli živjeti tek nedavno - dodala je poznata pjevačica.

svadba save dzehverovic i adriane kadar Izvor: Instagram

Bratovu svadbu opisuje kao jedan od najljepših događaja u njenom životu.

'Moj brat se oženio i to s osobom koju jako voli. To je jedna iskrena ljubav, i ne bih previše pričala o njima. To je jedna posebna ljubav i ne postoje riječi kojima bih opisala njihov odnos. Drago mi je što su izdržali i što je Dada pored mog brata i nadam se da će ona biti majka njegove djece. Bilo mi je samo u glavi samo da sve prođe kako treba', komentirala je Teodora.

Povezane vijesti

Magazin

Royals