Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IMALA JE 15 GODINA, BILA MU JE UČENICA, A SAD MU JE ŽENA: Adriana 'odbrusila' svima kojima se ne sviđa njihova ljubav!

Sava Džehverović, brat srpske pjevačice Teodore Džehverović, oženio je svoju 15 godina mlađu odabranicu Adrianu Kadar, a sad se ona oglasila u vezi osuda zbog njihove razlike u godinama.

sava džehverović Izvor: Instagram

SavaDžehverović, brat poznate srpske pjevačice Teodore Džehverović prošlog vikenda oženio je svoju 15 godina mlađu odabranicu, AdrianuKadar. Početak njihove veze, budući da su se upoznali dok je Sava Adriani predavao u srednjoj školi te razlika u godinama uvijek su bili predmet osude u medijima, ali i u javnosti.

Adriana se tako prije par dana na svom Instagram profilu odgovarajući na razna pitanja obožavatelja, dotaknula pitanja o njihovoj ljubavi, ali i razlici u godinama.

sava džehverović Izvor: Instagram

 Na pitanje ‘Nakon toliko godina osude, smatraš li da sad, kada si udana, da si pobijedila sve zle jezike?’, Adriana je odgovorila

'Pa znaš kako, nisam se ja udala da bih ja bilo kome dokazala nešto, ljubav, ili bilo što slično. Prije sam se nervirala oko tih komentara mržnje i opterećivala sam se što će ljudi reći i sve to'.

Povezane vijesti

Paru razlika u godinama ni najmanje ne smeta, a od početka ih podržavaju i njihove obitelji. Adriana je na Instagramu bila poprilično oštra. 

'Sad, iskreno da kažem, baš me briga, ali onako baš, zato što sam presretna i zato što mi je tako lijepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me briga za nekog tamo tko sjedi za kompjuterom i piše hejt komentare', rekla je novopečena gospođa Džehverović.

teodora džehverović Izvor: Instagram

Fotografije s njihovog vjenčanja par je ponosno objavio i podijelio sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, a njihova sreća nije se mogla sakriti. Savina sestra, poznata pjevačica Teodora Džehverović, također je objavila fotografije sa svadbenog slavlja koje je održano u Beogradu.

U našoj fotogaleriji pogledajte više fotografija sretnog para!

Povezane vijesti

Magazin

Royals