Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumica se požalila zbog vršnjačkog nasilja nad sinom

Najgore je kada djeca krenu u krivom smjeru

  Izvor: Instagram

Alicia Silverstone je američka glumica koja je na svojim društvenim mrežama odlučila otkrivati detalje svojeg privatnog života, koji joj je usmjeren prema odgoju devetogodišnjeg sina Beara. Nekoliko njezinih nedavnih izjava je izazvalo pravu pomutnju. Naime, priznala je da je veganska prehrana devetogodišnjaka učinila najmirnijim djetetom, ali i da sa sinom redovno uživa u zajedničkim kupkama. Sada se, nažalost, požalila na ponašanje vršnjaka, koji su Beara svojevremeno ismijavali zbog duge kose.

Svega se prisjetila kada je na Instagramu podijelila fotografiju sina, na kojoj je prvom planu bila njegova duga kosa. 'Obožavam njegovu kosu', prva je rečenica ispod fotografije. Dok je njoj najljepša, njegovim je vršnjacima ipak bila nešto manje lijepa, čak u tolikoj mjeri da su ga maltretirali zbog izgleda. 'Bilo je to jednom dok su odlazili u kamp za surfanje. Nakon što se vratio kući i sve mi ispričao, već smo sljedeći dan otišli frizeru kako bi se riješio kose. No, kada smo stigli, rekao je frizeru: 'Ošišaj mi vrhove, da je mogu pustiti do guze'', ispričala je ponosna mama devetogodišnjeg dječaka.

Povezane vijesti

Kako je i sama istaknula u nastavku, jako je sretna što je Bear odlučio ostati svoj i ne dati drugima da mu utječu na promjene na njegovom tijelu. Potvrdila je da u istom smjeru razmišlja i njegov otac i Alicin bivši suprug, Christopher Jarecki. 'Nama je najljepši i napravit ćemo sve da se i sam tako osjeća. Obožavamo njegovu kosu. Nikada nismo vjerovali u to da postoje 'muške i ženske frizure'. Mislim da bi tako trebali djelovati svi roditelji', zaključila je Alicia.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image