Nakon što je nedavno izjavila kako je veganstvo njezinog devetogodišnjeg sina Beara, kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, 43-godišnjim glazbenikom Christopherom Jareckim, učinilo najmirnijim djetetom, američka glumica, 43-godišnja Alicia Silverstone, najpoznatija po ulozi u filmu 'Djevojke s Beverly Hillsa', sada je iznenadila otkrivši kako se sa sinom i kupa.

Sin i ja skupa uživamo u zajedničkim kupkama

 Naime, za The New York Times, glumica je pričala o vremenu koje provodi u izolaciji zbog koronavirusa pa je, između ostalog, otkrila i kako je sa sinom pronašla nove načine da se zabave, a jedan od njih je zajedničko kupanje. ''Sin i ja skupa uživamo u zajedničkim kupkama, a kada on nije sa mnom, iskoristim to vrijeme da se sama opustim u kadi. To mi puno pomaže u rješavanju stresa', ispričala je 43-godišnjakinja za spomenuti medij.


Inače, ovo nije prvi put da je Alicia otkrila poprilično nesvakidašnju naviku koju prakticira sa sinom. Naime, 2018. godine je u intervjuu za američki medij otkrila kako ju je tada sedmogodišnji sin pokušao poljubiti nakon što je gledao strastvene scene iz filma koji ju je proslavio. 'Film mu se jako svidio, ali jedna stvar koju je iz njega pokupio, pored svega onoga za što sam se brinula da će pokupiti, je i činjenica da mi je pokušao dati francuski poljubac', rekla je tada 43-godišnja glumica i izazvala brojne reakcije u javnosti.