Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG NJE SE DOGODIO RASKOL KARDASHIAN OBITELJI: Sada je u sedmom nebu, a ovakvu haljinu još svijet nije vidio

Jordyn Woods proslavila je 24. rođendan, a o njezinoj haljini pišu svi svjetski mediji.

Jordyn Woods i Karl Anthony Towns Izvor: Profimedia

Svi se sjećamo najvećeg celebrity skandala 2019. godine o kojem je brujio čitav svijet. Naime, tada je bivša najbolja prijateljica Kylie Jenner na jednom partiju završila s dečkom Khloe Kardashian, Tristanom Thompsonom, s kojim je ova i dan danas.

Iako to nikada nije dokazano i danas mnogi misle da je sve inscenirano maslo 'mozga obitelji Kardashian' Kris Jenner, pogledi su bili uprti u Kylie i to što će ona učiniti. Na kraju se dogodilo sljedeće: Jordyn je prestala biti dio njezinog života, a zamijenila ju je Anastasia Karanikolaou poznatija samo kao Stassie.

Jordyn Woods Izvor: Instagram

I iako je Jordyn dugo vremena nosila titulu najomraženije preljubnice, danas je to polako palo u zaborav. Našla je nove prijatelje te je u sretnoj vezi s Karlom-Anthonyjem Townsom s kojim joj, izgleda, cvjetaju ruže.

A upravo su je s njim prije nekoliko dana uslikali prilikom odlaska u jedan elitni restoran gdje su slavili njezin 24. rođendan. Veliki je dan Woods iskoristila za odijevanje najoskudnije moguće haljine zbog koje su ponovno svi svjetski mediji pisali upravo o njoj.

Jordyn Woods i Karl-Anthony Towns Izvor: Instagram

 Kreacija joj je bila izrađena samo od lanaca i perlica, a pravo je čudo što je sve ostalo na svom mjestu.

Jordanine fotografije na proslavi rođendana pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals