Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'MOJA SRODNA DUŠA, MOJA POLOVICA': Danijela Martinović je ovoj osobi posvetila dirljivu objavu

Glazbenica Danijela Martinović je prije dvije godine posvetila dirljivu objavu posebnoj osobi u svom životu.

Danijela Martinović Izvor: Instagram

I dok javnost već danima bruji o navodnoj vezi Petra Graše i Hane Huljić, njegova bivša djevojka Danijela Martinović nije se oglašavala o tome.

Nije poznato je li Danijela našla novu ljubav nakon Graše, no pjevačica je u ožujku 2019. predstavila jako važnu osobu u svom životu. Riječ je o njezinoj najboljoj prijateljici Doris Karamatić. Na Instagramu je objavila video na kojem obje sviraju harfu.

'Doris Karamatić (kao djevojčica Maras) moja je životna prijateljica, moja suputnica, moja srodna duša, moja polovica. Rođene smo u istoj, jako toploj ljetnoj noći u Splitu u istom rodilištu sa 15. na 16. srpnja 1971. Rekli su nam da je u toj, od topline ljepljivoj noći, nebom gospodario nestvarno lijep mjesec… da je prekrivao gotovo cijelo nebo.Tako su nam rekli, a mame ne lažu nikada. Upoznale smo se kada smo imale 14 godina u srednjoj Muzičkoj školi Josip Hatze. Obje smo svirale harfu, ja punih 6 godina, a ona će do kraja - njoj je harfa Život. Od tada smo i fizički nerazdvojne iako nam je jasno da smo nerazdvojene od prije samog početka pa do kraja predstave zvane Život i nakon nje', napisala je Danijela.

Danijela Martinović Izvor: Instagram

'Doris se krstila, pričestila i krizmala u crkvi Kaptol, a ja sam joj, razumije se, bila kuma. Kuma je odmah nakon roditelja najvažnija osoba svom kumčetu. Odgovorna je brinuti se, strepiti i čuvati ga od svega, a pogotovo nakon smrti roditelja. Već nekoliko godina Dorisina su oba roditelja s punim povjerenjem prepustila meni palicu, shvatila sam ozbiljno tu ulogu', dodala je.

Fotografije Danijele Martinović i Petra Graše u danima ljubavi pogledajte u našoj galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals