Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJFATALNIJA PRELJUBNICA SADA JE I SAMA PREVARENA: Oglasila se i ljepotica koja joj je uništila brak

Ne stišava se drama u kojoj su glavni akteri nogometaš Mauro Icardi, njegova supruga Wanda Nara i ljubavnica China Suarez.

Wanda Icardi Izvor: Profimedia

Nogometna menadžerica Wanda Nara nedavno se našla u središtu skandala nakon što je ostavila svog supruga, nogometaša Maura Icardija, poslije sedam godina braka.

Wanda Nara i Mauro Icardi Izvor: Instagram

Razlog je njegova nevjera, a to je potvrdila i sama Wanda. Nogometaš Wandu navodno već neko vrijeme vara s glumicom i manekenkom Chinom Suarez koja se sada oglasila.

Wanda Nara i Mauro Icardi Izvor: Profimedia

'Pišem ovo kako bih utišala medijsku buku koja je pokrenuta, a koja je sastavljena od laži, zlostavljanja i manipulacija te u kojoj sam ja žrtveno janje. Dugo sam šutjela zbog puno razloga, a glavni su moj strah i neiskustvo. Iza svega ovoga je mnogo dublja priča s kojom će se poistovjetiti mnoge žene. Bila sam povezana s muškarcima kojima sam vjerovala da su rastavljeni ili da se rastavljaju te da ne postoje nikakvi konflikti. Ova situacija je kao deja vu iz pakla, gdje svojom reputacijom plaćam to što me sa svih strana pitaju stvari koje su dio moje privatnosti. To što se ista situacija ponavlja dokaz je mojeg neiskustva i vjere u muškarce koji su kasnije šutjeli i dopustili da me vukovi pojedu. Izgleda da je društvu lakše vjerovati da sam ja negativka, ona koja vara, a ne ona koja je prevarena. Također, izgleda da je lakše mene napasti da se ljudi ispucaju. Ja plaćam cijenu toga da se održi slika sretne obitelji, a ne iracionalni muškarac koji je pogriješio', napisala je.

'Moja šutnja i čuvanje privatnosti okrenuli su se protiv mene, ali više ne želim šutjeti jer znam da ima puno žena koje proživljavaju isto. Ja nisam započela niti izazvala ovu situaciju. Činjenica da o tome moram pričati pokazuje da žene nemaju pravo na privatnost. Moram trpjeti gomilu uvreda koje me svaki put povrijede i različite osude. Priznajem da sam neiskusna i da nisam shvatila stvari koje ću od sada nadalje morati naučiti, ali neću preuzeti odgovornost za muškarce koji su serijski osvajači, a kasnije samo znaju se sakriti od odgovornosti. Hvala svima koji mi šalju poruke podrške i koji razumiju kroz što prolazim. Više se ne bojim koristiti svoje pravo na to da živim neovisno o tuđim predrasudama i svi koji marginaliziraju određene ljude nek razmisle jesu li u poziciji da to rade', dodala je.

China Suarez Izvor: Instagram

Inače, Wanda je zbog Maura ostavila nogometaša Maxija Lopeza, ujedno i tadašnjeg Maurovog dobrog prijatelja pa mnogi sada komentiraju kako joj je karma sve vratila.

Fotografije nekad sretnog para para pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals