Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MINUTE NAKON UŽASA: Objavljena snimka poziva upomoć nakon Baldwinove pucnjave

Alec Baldwin usmrtio je snimateljicu Halynu Hutchin na setu snimanja filma, a sada je u javnost stigla i snimka poziva upomoć nakon tragedije.

Alec Baldwin Izvor: Profimedia

Stravična vijest da je holivudski glumac Alec Baldwin slučajno pištoljem usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu na filmskom setu i dalje trese svjetske medije.

Nesreća se dogodila na snimanju nezavisnog filma Rust, na ranču Bonanza Creek u Novom Meksiku. 42-godišnja snimateljica odmah je helikopterom prebačena u sveučilišnu bolnicu New Meyico u Albuquerque gdje je preminula, dok je redatelj imao više sreće. On je kolima Hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent u Santa Feu, ali samo radi saniranja zadobivenih ozljeda.

Alec Baldwin Izvor: Profimedia

Glumac se veoma brzo nakon toga oglasio na Twitteru. 'Nema riječi kojima bih mogao izraziti tugu i šok nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halyna Hutchins, supruga, majka i naša cijenjena kolegica. Surađujem s policijom kako bismo utvrdili kako se točno ova tragedija dogodila. U kontaktu sam s njezinim suprugom te sam mu ponudio podršku', poručio je glumac koji proživljava najgore dane u životu. Nedavno je otkriveno i tko je bio odgovoran za oružje koje su dali glumcu.

Naime, u policijskim dokumentima stoji kako je oružarka Hannah Gutierrez Reed na kolica na setu snimanja ostavila tri pištolja koja su trebala poslužiti kao rekviziti, dok je asistent režije Dave Halls jedan od njih predao glumcu te nije znao da je napunjen, između ostalog, pravim mecima. 'Hladan pištolj', viknuo je Halls ekipi prije nego što je započelo snimanje, a to je značilo da je pištolj siguran za ispaljivanje za potrebe snimanja. Ali, nekon nekoliko trenutaka, glumac je ispalio pravi metak koji je uzrokovao nevjerojatnu tragediju.

Sada je objavljena i snimka na kojoj Mamie Mitchell, jedna od članica produkcije, zove pooliciju nakon što je glumac ispalio metke. 'Ranč Bonanza Creek, dvije su osobe slučajno upucane rekvizitom. Odmah nam je potrebna pomoć', rekla je Mamie dispečeru. On ju je potom upitao 'Je li bio napunjen pravim mecima?'

'Ne mogu vam to reći. Imamo dvije ozljede od pucnja iz filmskog pištolja', dodala je.ž

Poziv upomoć nakon slučajne pucnjave Aleca Baldwina
Izvor: YouTube

Povezane vijesti

Magazin

Royals