Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE TUGUJE: Dok Petar uživa u novoj ljubavi, Danijela se posvetila samo jednoj stvari

Danijela Martinović ne gubi vrijeme te se bacila na snimanje nove pjesme.

Danijela Martinović Izvor: Instagram

Ljubavna veza Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić ne jenjava u medijima. Dok su se držali čvrsto stisnuti jedno uz drugo u predivnom Sarajevu, snimljeni su na Baščariji te su izazvali lavinu komentara.

A dok golupčići uživaju u svojoj romansi, bivša djevojka Petra Graše, Danijela Martinović, ne tuguje.

Naime, 50-godišnja pjevačica ne gubi vrijeme za snimanje nove pjesme koju je najavila svojim obožavateljima na društvenoj mreži Instagram. Naizgled sretna, objavila je video u kojem je snimila studio s opisom: 'Stvarno skladamo… još malo!', te je dodala sretne emotikone i srca.

Obožavatelji su je mahom podržali uz riječi hvale: ' Sinoć sam slušala sve tvoje pjesme i znaš šta? Ti si jedna hodajuća emocija, tako unikatna i prepuna unutrašnje ljepote. Prava ženskica! Samo tako nastavi! Pusica!', 'Razvali', samo su neki od komentara.

Danijela Martinović Izvor: Instagram

Snimanjem nove pjesme možemo zaključiti kako je Danijela Martinović pobjegla od stvarnosti te svoje misli usredotočila na skladanje i snimanje novih pjesama i projekata.

Podsjetimo, nakon prekida 25-godišnje veze s pjevačem Petrom Grašom, Martinović se nije oglašavala.

Ostaje nam da nagađamo kako je Danijela Martinović nakon prekida dugogodišnje vijesti, no čini se kako uživa, sudeći po viđenom.

U našoj galeriji prisjetite se ljubavne veze Petra Graše i Danijele Martinović.

Magazin

Royals