Američki reper Kanye West posljednjih je nekoliko tjedana česta vijest svjetskih medija.

Naime, nedavno je bio gost na vjenčanju Géraldine Guyot i Alexandra Arnaulta u Italiji, a kada je kretao na aerodrom u Veneciji kako bi se vratio u SAD, paparazzi su ga uslikali sa stravičnom maskom na licu.

Već su tada mnogi počeli sumnjati u to da je ovo sve njegov veliki marketinški trik koji provodi s i dalje zakonitom suprugom Kim Kardashian, a njegovo je sljedeće pojavljivanje to samo potvrdilo. Naime, New Yorkom je prošetao novu masku pod kojom je bio praktički neprepoznatljiv. Nosio je crnu kapu, slušalice, Balenciaginu crnu kožnu jaknu, traperice i gumene čizme.

Kanye West
Profimedia 

I dok su se već njegovi obožavatelji pripremili na cijeli set maski, kontroverzni je reper pokazao što se to cijelo vrijeme nalazilo ispod. Naime, na Instagramu je objavio novu frizuru koja izgleda kao da mu je netko mašinicom za brijanje nasumično prolazio po glavi.

Uz to, jednako je čudno što je reper nedavno zakonski promijenio ime u Ye nakon što je sutkinja u Los Angelesu odobrila njegovu molbu. U kolovozu je ove godine predao zahtjev za promjenom imena navodeći kao povod za to 'osobne razloge'. Sutkinja Vrhovnog suda Los Angelesa Michelle Williams Court sada mu je zahtjev i odobrila.

Promjenu je najavio još i 2018. godine kada je to objavio na svom Twitteru, a iste je te godine objavio i album 'Ye'. Ta je riječ arhaični oblik drugog lica množine (vi) u engleskom jeziku.

'Vjerujem da je 'ye' najčešće korištena riječ u Bibliji', rekao je reper u jednom intervjuu 2018. godine. 'U Bibliji to znači vi. Znači, ja sam vi. I ja sam mi. To smo mi. Sam sam Kanye, što znači jedini, a postao sam samo Ye, samo odraz našeg dobrog, našeg lošeg, našeg zbunjenog - svega. To je više odraz onoga tko smo mi kao bića', rekao je.

Fotografije reperovih bizarnih maski i još gore frizure koja se nalazila ispod, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Kanye West