Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
22.04.2019. / 19:56 20:10

Omiljena voditeljica o majčinstvu: 'Nije bilo lako'

Autor I.G.
22.04.2019. / 19:56 20:10
Autor I.G.
22.04.2019. / 19:56 20:10

Baš poput svake majke

Simpatična voditeljica Anja Alavanja Romac često sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli trenutke iz privatnog života, a isto je odlučila i sada kada je pratiteljima otkrila što joj je bilo najteže na putovanju u Italiji. Naime, 36-godišnjakinja je majka dvojice sinova, šestogodišnjeg Jakova i trogodišnjeg Ivora s kojima je provela vikend obilazeći Italiju gdje se susrela sa slatkim majčinskim mukama.

'Znam da ovo nije moja najsimpatičnija faca, ali pozadina je sladoled. A i sigurna sam što je mojim dečkima bilo najbolje u Italiji. To što im nisam brojila junk food, ni stavljala veto na slatkiše. Nije bilo lako, ali izdržala sam', napisala je simpatična Anja, koja se, ako je suditi prema priznanju, suočava sa slatkim mukama baš kao i ostale majke. 

Podsjećamo, 36-godišnjakinja je nedavno priznala i kako joj, kao i mnogim drugim roditeljima danas, tehnologija ponekad zaista zadaje prave muke kada je riječ o odgoju djece. 'Stalno vodim borbu s ekranima, i koliko god im branim, toliko me žicaju...Ograničim im vremenski, kontroliram što gledaju, ali ipak sam nesretna zbog te njihove ogromne želje. A opet, koliko sam im puta dala tablet/mobitel da pojedu ručak bez da analiziraju vrste povrća u njemu, ili da bi sebe i njih spremila za pokret...Uglavnom, ova je večer bila dokaz da se ustrajnost isplati, jer nakon što im nismo odgovorili na molbe da igraju igrice (ili još gore, gledaju kako drugi igraju), bacili su se na dobre, stare društvene igre. Samo što ta opcija iziskuje puno veći angažman roditelja', napisala je tada simpatična Anja. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader