Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIO JE U ZAGREBU: Ovaj je čovjek opljačkao kći najbogatije Hrvatice, trenutno se skriva u Srbiji

Nakon pljačke koja je 2019. pogodila obitelj Tamare Ecclestone, sad je napokon otkriveno gdje se vjerojatno skriva i četvrti počinitelj koji ju je opljačkao.

Tamara Ecclestone Izvor: Instagram

Nasljednica Tamara Ecclestone našla se u središtu skandala krajem 2019. kada su provalnici iz njezina doma u Kensingtonu ukrali novac i nakit u vrijednosti 25 milijuna funti. Incident se dogodio svega nekoliko sati nakon što je bogatašica sa suprugom Jayjem i kćeri Sophiom poletjela za Lapland u Finskoj.

Tamarin dom nije bila jedina targetirana lokacija. Strani mediji prenijeli su kako je organizirana skupina pljačkaša novac ukrala i iz domova drugih slavnih osoba u Velikoj Britaniji. Četvorica muškaraca kojima je ubrzo otkriven identitet, su Alfredo Lindley, Jugoslav Jovanović, Alessandro Maltese i Alessandro Donati. Trojica pljačkaša iz međunarodne bande lopova izručena su Velikoj Britaniji te su priznali krivnju za pljačku.

Tamara Ecclestone Izvor: Instagram

'Oni su bez sumnje mislili da su se izvukli sa svojim zločinima, ali nisu znali koliko smo bili odlučni da ih identificiramo i vratimo u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi ih suočili s pravdom. Dokazi protiv njih bili su toliko veliki da im nije preostalo ništa drugo osim da priznaju krivnju. Ovo je ogroman gubitak za žrtve za koje su mnogi ukradeni predmeti imali sentimentalnu vrijednost', izjavio je detektiv Andrew Payne.

Za četvrtim osumnjienikom, Alfredom Lindleyjem, se još traga, a velika policijska potraga proširena je diljem Europe. Alfredo je peruanski državljanin s velikim kriminalnim dosjeom, a prema dojavama, vjeruje se da je jedno vrijeme boravio čak i u Zagrebu i da se trenutno skriva u Beogradu.

Tamara Ecclestone Izvor: Profimedia

Obitelj Ecclestone oko krađe se nikad nije službeno oglašavala, a glasnogovornik obitelji nakon pljačke je izjavio: 'Osiguranje i policija surađuju na slučaju. Tamara i obitelj ljuti su i traže bilo kakve informacije', rekao je. Među ukradenim nakitom bile su Cartierove naušnice koje je Tamara dobila od supruga za vjenčanje. Bogata nasljednica, bila je iznimno šokirana te se nakon pljačke osjećala jako nesigurno.

Povezane vijesti

Magazin

Royals