Zvijezdu kultne serije 'Baywatch' Pamelu Anderson (54) 'zalomilo se' jedno za nju posve neuobičajeno izdanje.

Naime, paparazzi su glumicu snimili u društvu misterioznog muškarca kako šeta Malibuom i odlazi po kavu za van. Pamela je bila u sivim hlačama od trenirke i bijeloj majici s kratkim rukavima te na licu nije imala ni mrvicu šminke. Nosila je i dioptrijske naočale za koje je malo tko zna da su joj potrebne.

Pamela Anderson
Profimedia 

Anderson je ugodno iznenadila obožavatelje rijetkom prilikom u kojoj nije bila sređena od glave do petke i u nekoj seksi kombinaciji. Na licu joj su se vidjele bore koje su sasvim normalne s obzirom na njene godine, a nije bilo ni traga estetskim zahvatima za koje su ju neki optuživali.

Inače, osim po ljepoti je poznata i po burnom ljubavnom životu. U siječnju ove godine je iznenadila viješću da se udala šesti put i to za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta. 'Upravo sam ondje gdje trebam biti, u naručju čovjeka koji me iskreno voli', rekla je Pamela za Daily Mail.

Par se upoznao početkom prošle godine i ljubav im se dogodila tijekom lockdowna. Prije njega je 12 dana bila u braku s Jonom Petersom, a za bivšeg supruga Tommyja Leeja, s kojim ima dva sina, udala se nakon samo 96 sati poznanstva. Razveli su se 1998. nakon tri godine braka.

Bila je udana i za Kida Rocka te Ricka Salomona kojem je dva puta rekla sudbonosno da.

Više fotografija Pamele pogledajte u galeriji. 

Profimedia Pamela Anderson