Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE DVOJILA NI TRENA: Najljepša Srpkinja odlučila gdje će roditi drugog sina

Autor Mislav Bosančić

Sofija Milošević želi roditi u istoj klinici gdje je na svijet donijela prvog sina Alekseja.

 Sofija Milošević i Luka Jović Izvor: Instagram

Jedna od najuspješnijih balkanskih manekenki, srpska ljepotica Sofija Milošević, nedavno je otkrila da s nogometašem Real Madrida, Lukom Jovićem, čeka drugo dijete.

S obzirom na to da par najviše vremena provodi u Madridu, Sofija je odlučila da će upravo tamo roditi. Uostalom, želi roditi u istoj klinici gdje je na svijet donijela prvog sina Alekseja.

 Sofija Milošević i Luka Jović Izvor: Instagram

'Čim je saznala da je ponovno u drugom stanju, Sofija nije imala dilemu gdje će trudnoću voditi ni gdje će roditi. S prvim sinom je imala fenomenalnu i bezbrižnu trudnoću, kao i lagan porođaj zahvaljujući doktoru', ispričao je izvor blizak paru za Kurir.

Zaručnik Luka Jović ju je podržao u odluci jer je i sam prezadovoljan tretmanom koji njegova partnerica ima u tom kliničkom centru.

 Sofija Milošević, Luka Jović Izvor: Instagram

'Sofija i Luka žele samo najbolje za svoje sinove pa tako ne žale novac da bi uživali određene povlastice. Kao što je prisustvovao rođenju Alekseja, tako želi biti prisutan i na rođenju svog trećeg, a Sofijinog drugog sina', objasnio je izvor.

Naime, nogometaš i njegova bivša djevojka Anđela Manitašević zajedno imaju sina Davida, a on je na svijet stigao nakon njihovog prekida. Zajedno su bili od 2014. do 2016. godine, a onda su se razišli u normalnim, prijateljskim odnosima. Ali, stara ljubav uvijek ostavlja svoj trag pa su se tako slučajno sreli 2018. godine, probudila se nekadašnja strast, a Anđela je neplanirano ostala trudna.

 Anđela Manitašević Izvor: Instagram

'Želim mu svu sreću na svim poljima. Odmah da vam kažem, Luka je otac mog djeteta, mi se redovno čujemo video-pozivima iz Madrida. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutro. Kad god je u Beogradu, dođe vidjeti našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće svo troje ili na ručak, večeru. A s kim se on viđa, Sofija ili neka druga, to mene stvarno ne zanima', rekla je jednom prilikom Anđela.

Inače, Anđela je trenutno u vezi sa srpskim nogometašem Nemanjom Brankovićem, a zaručili su se u rujnu ove godine. Nemanja je napravio pravi spektakl na Kalemegdanu gdje je pred svoju odabranicu kleknuo pred masu prolaznika uz prskalice i vatromet. Plava ljepotice nosi i njegovo dijete, a otkrila je da će roditi curicu.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image