Jedna od najtraženijih i najuspješnijih manekenki današnjice, osim što zarađuje vrtoglave milijune, proglašena je i najljepšom ženom na svijetu.

Naravno, riječ je o Belli Hadid o kojoj se u posljednje vrijeme itekako piše, što zbog nedavnog skandala njezine majke Yolande i Giginog bivšeg dečka Zayna Malika, što zbog njezinog izgleda i operacija koje ne priznaje, što zbog kupljene karijere koju mnogi ne priznaju. 

A na šok mnogih, Bella je u posljednje vrijeme priznala da muku muči s depresijom, anksioznošću i napadima panike. Svoju tajnu podijelila je na Instagramu s dužim tekstom i kompilacijom fotografija na kojima plače, a napisala je kako ju je inspirirala Willow Smith, kći čuvenog glumca Willa Smitha, koja se također borila s istim problemima.

Bella Hadid
Instagram 

'Willow, volim tebe i tvoje riječi. Samopomoć i mentalna bolest nije linearna i izgleda kao vlak smrti koji se neprekidno kreće, ima svoje uspone i padove, ide s jedne na drugu stranu. Želim da znate da uvijek ima svijetla na kraju tunela i da se vlak smrti u nekom trenutku potpuno zaustavi. Naravno, uvijek postoji šansa da se ponovno pokrene, ali meni je uvijek lijepo da znam da će postati bolje, čak i ako je to nekoliko dana, nedjelja, mjeseci pa čak i na trenutak', započela je svoju dirljivu priču Bella Hadid koja je skupila hrabrosti progovoriti te nastavila:

'Trebalo mi je mnogo vremena da to shvatim, ali imala sam dovoljno slomova da naučim ovo: ako dovoljno radiš na sebi, provodiš vrijeme sam da bi razumio svoje traume, okidače, radost i rutinu, uvijek ćete moći razumjeti ili naučiti svoju bol i kako da se nosite s njom. To je sve što možete tražiti od sebe. Nisam sigurna zašto, ali mi je sve teže i teže da ne podijelim istinu ovdje. Hvala što ste me saslušali i vidjeli. Volim vas', poručila je neutješna manekenka Bella Hadid.

Bella Hadid
Profimedia 

Iako je već tada od publike dobila podvojene reakcije jer, kako netko tko ima sve što poželi, nije zadovoljan s onime što ima, zbog nekoliko mjeseci starih izjava ponovno je na meti. Naime, sada je viralan postao intervju koji je u kolovozu odradila s časopisom 'Vogue' u kojem se osvrnula na neke modne komade koje je nosila na prošlim eventima.

Tako je komentirala dobro poznatu crvenu haljinu koju je odjenula na Filmskom festivalu u Cannesu 2016. godine koja se komentirala mjesecima nakon. Ipak, rekla je da ju je bilo sramota zbog kreacije jer, kako je i sama objasnila, to nije bilo nešto što bi ona sama za sebe izabrala. Kako je dalje listala fotografije, stigla je do jedne novijeg datume zbog koje se osvrnula na svoju prošlost. 

'Dok sam odrastala, nikada nisam dobila ništa dizajnirano. Mama mi je tek po završetku srednje škole kupila cipele Christiana Louboutina. Zato mi ova fotografija budi emocije. Na njoj sam bila tako sretna, i to po prvi put u svom 'odraslom životu'. Osjećala sam se dobro u vezi sebe, izgledala sam si prekrasno. Kada usporedim sebe na novijim fotografijama i onima ranije, vidim da sam zaista nekada bila tužna. Sretna sam što sam se uspjela mentalno izvući iz tog stanja u kojem sam bila godinama. Preživjela sam', rekla je Bella.

Upravo njezin osvrt na razloge koji su potencijalno utjecali na njezino zdravlje, kod korisnika je društvenih mreža probudilo davanje sarkastičnih komentara. A kako i ne bi... 'Njezina mama joj nije dala dizajnerske krpice, ali joj je dozvolila da promijeni cijelo lice', 'Iskreno, ovo je bilo teško gledati', 'Pitam se je li njezin PR imao uvid u ovo prije nego što je izašlo u javnost', 'Kako teško djetinjstvo...', 'Kakav odmak od realnosti', 'Pa ljudi, ovo mora biti satira', 'Ljudi, ovo nije ni smiješno, ovo je odvratno', pisali su.

Bella još nije komentirala sve što pišu o njoj, ali sigurni smo da uopće nije razmišljala što tada govori.