Voditeljica Marijana Batinić na Instagramu je objavila fotografiju svog psa te je otkrila što je proživio.

'Danas naš mali junak slavi osmi rođendan. Taman je negdje na pola svog životnog puta. Pišem 'junak', a on je zapravo i više od toga. Puna dva mjeseca mi je trebalo da se naviknem na to da je moj Nole izgubio oko i da se uopće odlučim i slova napisati na tu temu. Napao ga je pas iz susjedstva, prekrasan bijeli (sličan samojedu) i rastrgao ga iz čista mira', započela je objavu.

'I ne, ne krivim tog psa nego gazdu, o kojem dovoljno govori to što nikad nije nazvao i pitao kako je Nole dok smo mi proživljavali pravu agoniju. Danima ga je bilo mučno i tužno gledati... Jadan, šokiran, onemoćao, dugo nije ni jeo ni pio, bojao se svakog zvuka, svakog pokreta, nije htio van iz kuće, nije se htio maziti… Ali oporavio se naš hrabri dečko i vratio nam se', dodala je.

Zatim je poručila da iako je pas izgubio oko, nije izgubio vedar duh i energiju.

Marijana Batinić
Instagram 

'I da, namjeravamo tužiti tog bezobzirnog čovjeka, vlasnika psa koji ga je napao. Kažu da su nam 'izgledi dobri', ali bit će to pirova pobjeda - hrvatski zakoni pse tretiraju kao stvar, a Nole je samo jedna obična oštećena stvar. Da nije čistokrvan, vjerojatno bi vrijedio još manje. Jezivo! Svi vlasnici ljubimaca znaju koliko im oni znače, ne znam kako se nešto može promijeniti, ali kad vam pas izgubi oko to vam je otprilike kao da su vam biciklu probušili gumu…', smatra Batinić.

Marijana Batinić
Instagram 

'I nisam više tjeskobna ni tužna, nama je naš Nole divan i s okom i bez oka. Važno je da je on opet veseo i zaigran, a ni njegova ekipa iz parka ga sigurno neće šikanirati zbog invaliditeta. Ipak, ne mogu se oteti dojmu da smo moja obitelj i ja svjedočili još jednoj mučnoj priči o obezvrijeđivanju životinja i grubom zanemarivanju tih nedužnih bića koja ovise o nama i našoj milosti. Za sve buduće pse koji dolaze u ovo čudno društvo čudnih ljudi i čudnih zakona, nadam se da će netko ovakvoj tiraniji prema životinjama stati na rep', zaključila je.

Fotografije Marijane Batinić pogledajte u našoj galeriji:

Robert Gašpert, Instagram Marijana Batinić supruga je upoznala u noćnom klubu.