Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAŠTO JE NAJTUŽNIJA PRINCEZA SMJEŠTENA NA PSIHIJATRIJU? Želi razvod, a kraljevska obitelj će učiniti sve da to spriječi

Autor Ena Domić

Princeza Charlene smještena je na liječenje u ustanovu, a princ Albert uvjerava javnost da je to bila njena odluka.

 Princeza Charlene u Monacu Izvor: Profimedia

Najtužnija princeza na svijetu, princeza Charlene, trenutno se liječi izvan Monaka, i to u psihijatrijskoj ustanovi.

Princeza je na liječenju u ustanovi izvan Monaka', otkrio je ekskluzivno za People njezin suprug, princ Albert. Odluku da potraži liječničku pomoć samo nekoliko dana nakon njezina povratka iz Južne Afrike, par je zajednički donio uz pomoć Charleneine braće.

U ekskluzivnom intervjuu za People princ je progovorio o Charleneinom zdravstvenom stanju i rekao da 'pati od duboke iscrpljenosti, emocionalne i fizičke'. 'Shvatila je da joj treba pomoć i sama je donijela odluku. Mi smo samo čekali da nam to sama potvrdi. Zna da se mora odmoriti', dodao je.

Odbacio je razne glasine o problemima u njihovom braku i rekao da će njezin oporavak zahtijevati kliničku njegu koja će trajati najmanje nekoliko tjedana. Ta izjava na neki način opovrgava njegove ranije riječi kada je rekao da neće dugo izbivati.

'Osjeća se bolje, ali se mora odmarati. Nije u Monaku, ali će se uskoro vratiti', rekao je nedavno Albert i to nedugo nakon princezinog povratka u kneževinu, no nitko mu nije povjerovao. Naime, Charlene je s njime trebala otputovati na svjetsku izložbu Expo u Dubaiju, no na kraju je otišao sa svojom sestrom Stephanie. Zbog toga su opet krenule glasine da princeza ne želi s Albertom imati veze jer je serijski preljubnik i da ga je odlučila ignorirati. On to oštro odbacuje.

'Vjerojatno ću to reći nekoliko puta, ali to nema veze s našim brakom. Želim vrlo jasno reći da u našem odnosu nema nikakvih problema. Umjesto toga, nekoliko uzroka privatne prirode dovelo je do njezina stanja. Ona je fizički i emocionalno iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla ispunjavati svoje službene dužnosti, život općenito, pa čak i obiteljski život', ispričao je Albert koji je aferama narušio brak.

Posljednji skandal uključivao je još jedno izvanbračno dijete koje je navodnoj ljubavnici napravio za vrijeme braka, iako još uvijek nema službene potvrde.

Ipak, mnogi i dalje misle kako se princeza Charlene vratila nakon deset mjeseci u Monako kako bi se razvela od supruga. S druge strane, kraljevska obitelj to pokušava spriječiti na sve moguće načine, a smještanje Charlene u ustanovu je samo jedna od stavki za postizanje tog cilja.

Nove fotografije najtužnije princeze vas čekaju u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image