Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEDAN OD NAJZGODNIJIH GLUMACA IKAD IMA DVOJNIKA, A ON BRATA BLIZANCA: To znači da postoje tri Toma Hardyja!

Jeste li znali da Tom Hardy ima dvojnika koji ima brata blizanca? Ni mi dosad, a ako nam je matematika točna, to znači da vidimo trostruko!

1080 puta 608 (2) (2) Izvor: Profimedia/Instagram

Većina vas poznaje LoganaMarshallaGreena kao Treya iz OC-a. I ne samo od tamo. Glumio je u serijama 24, Traveler, Dark Blue i Quarry, kao i u filmovima Devil, Prometej, Spiderman: Homecoming i Upgrade.

Logan Marshall Green Izvor: Giphy

Možda ga još više poznajete po tome što mnogo nalikuje Tomu Hardyju, što je grubo prema njegovim glumačkim sposobnostima (vidi gornji gif).

Ovo je Logan (43) s lijeve strane, a Tom Hardy (44) s desne strane.

Logan Marshall Green, Tom Hardy Izvor: Profimedia

Taylor je poznat po vezi s glumicom MarisomTomei, a od 2012. do 2019. je bio u braku s glumicom Diane Gaetom s kojom ima sina i pokćerku.

Logan Marshall Green i Marisa Tomei Izvor: Profimedia

Ali Logan ne izgleda samo kao Tom Hardy. Također izgleda isto kao Taylor Marshall Green. Njegov BRAT BLIZANAC.

I iz nekog razloga, mlađi TaylorMarshallGreen izgleda više kao sadašnji Logan Marshall Green nego Logan Marshall Green iz prošlosti. Čudno, ali svejedno...

Taylor nije glumac i kloni se reflektora, osim kad pozira sa svojim bratom. Inače je pisac i producent. Bio je oženjen za američku autoricu Evu Nagorski sedam godina, a s njom ima jedno dijete. Kasnije se vjenčao sa svojom novom odabranicom Natalie Marshall Hirsch s kojom je također dobio dijete.

Taylor Marshall Green izgleda točno kao njegov brat blizanac Logan Marshall Green. A Logan Marshall Green izgleda točno kao Tom Hardy. Dakle, ako nam dobro ide matematika, to znači da postoje tri Toma Hardyja. Tri!!!!!

A sada vas pozdravljamo s tom mišlju i fotogalerijom u kojoj možete 'pasti' oči...

Magazin

Royals