Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEMA NI GODINU DANA, A VEĆ JE TAKO NAPREDAN: Bloom se zabavlja se s 'igračkom' koju bi rijetki roditelji dali bebi

Sin Maje Šuput, osmomjesečni Bloom, dobio je zanimljivu igračku.

Maja Šuput i Bloom Izvor: Instagram

Maja Šuputdijeli svaku pojedinost iz svoje svakodnevice s obožavateljima, pogotovo kada je riječ o njezinom preslatkom sinčiću.

Pjevačica je pokazala na novim Instagram storyjima kako se osmomjesečni Bloom snalazi s mobitelom. Maja mu je dala u ruke popularni preklopni model s kojim se on zaigrao na tepihu, znatiželjno ga okretao i uspio otklopiti.

Bloom Tatarinov Izvor: Instagram

Inače, Šuput je prošlu nedjelju raznježila svoje pratitelje fotografijama sina. Pjevačica je pokazala kako Bloom provodi jutro i otkrila njegov prijedlog za dan. 'Jutro, ekipa. Bloom predlaže nedjelju u krevetu... klopica, telkica, dekica... Što mislite o tome?', napisala je Maja uz preslatke fotografije svog sina.

Bloom Tatarinov Izvor: Instagram

Pratitelji su ju obasuli lijepim komentarima. 'Ma ljubav divna', 'Majo, imate tako divno dijete', 'Medenjak mali. I u potpunosti prihvaćam Bloomov prijedlog', 'Kako slatko dijete', 'Slatkoća nasmijana', 'Mali Bloome, zakon si', napisali su.

Podsjetimo, Bloom je navršio osam mjeseci 17. studenoga. 'Ne znam kako je vrijeme proletilo, imam osjećaj da sam jučer rodila, a danas buhtlica ima već 8 mjeseci', napisala je tada Maja uz sinove fotografije.

Sretne trenutke Maje i Blooma pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals