Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FRONTMENU PAVELA UGASILI FACEBOOK TVRDEĆI DA JE TERORIST: Za Story.hr Aljoša Šerić potvrdio vraćanje profila

Autor Zvonimir Milaković

Frontmen grupe Pavel, Aljoša Šerić, posljednjih je dana vodio bitku s Facebookom, koji mu je ugasio profil misleći da je islamistički agresor.

 Antonia i Aljoša Šerić zajedno su dobili dvije kćerkice Izvor: Instagram

Frontmen grupe Pavel, Aljoša Šerić, proteklih dana vodio je 'bitku' s društvenom mrežom Facebook. Njegov profil je naizgled trajno ugasio Facebook pod optužbom da je islamistički agresor.

Više od deset dana pokušavao je doći do nekog zaposlenika iz Facebooku, ali bezuspješno.

U razgovoru za Story.hr otkrio je kako mu je danas ipak vraćen profil na spomenutoj društvenoj mreži, ali samo zato što su mediji ranije objavili da je imao poteškoće s Facebookom. Gospodin koji mu se javio putem e-mail adrese, rekao je da je pročitao tekst iz medija te odlučio riješiti problem.

 Aljoša Šerić Izvor: Story

'Facebook imam od 2008. godine, a 18. studenog dobio sam obavijest kako moje objave krše standarde zajednice. Tada sam shvatio da se nešto događa. Slijedio sam njihove upute za oporavak računa, poslao sam i osobnu iskaznicu kako bih im dokazao da sam to ja. Vidio sam da na mojem profilu nema slike, nego su objavljena neka arapska slova. Poslali su mi kodove na mobitel i taj dan mi se vratio Facebook račun. Sljedećeg dana išao sam pristupiti na stranicu od grupe Pavel, kojoj sam administrator i onda me opet izbacilo s Facebooka', rekao nam je pjevač Aljoša Šerić.

'Slao sam dosta mailova Facebooku. Po njima sam bio terorist kojem više ne dopuštaju pristup', s nevjericom nam je rekao.

 Aljoša Šerić Izvor: Robert Gašpert

S obzirom na to da je danima trajala 'agonija' kako vratiti Facebook, Aljoši se ipak osmjehnula sreća. Javio mu se zaposlenik Facebooka i riješio problem.

'Evo danas mi se javio čovjek koji radi za Facebook iz Hrvatske, pročitao je u medijima kako su mi nepravedno otuđili profil i on je riješio stvar. Poslao je mail kako su pogriješili, a ja ponovno mogu pristupiti profilu. Da nije objavljeno u medijima, ja bi vjerojatno bio zabranjen na Facebooku', radosno nam je otkrio pjevač.


Podsjetimo, prošlog su tjedna domaći glazbeni par, Aljoša Šerić i Antonija Matković Šerić, dobili drugu kćerkicu. Inače, njihova je djevojčica dobila ime po Avi Gardner, jednoj od najljepših glumica zlatnog doba Hollywooda. Uz Avu, bračni par ima i kćerkicu Lunu koju su dobili 2016. godine.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image