Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'MOJE ZLATO, JEDVA ČEKAM': Grašo 'izbacio' novu pjesmu, svi se pitaju je li Hana njegova nova muza

Petar Grašo ima novu pjesmu ' Jel ti reka ko'.

Petar Grašo Izvor: Instagram

Petar Grašo, koji je zadnjih mjeseci u fokusu javnosti zbog veze sa 14 godina mlađom Hanom Huljić, pohvalio se na svom Instagram profilu novom pjesmom 'Jel ti reka ko'.

'Sretan sam što vam nakon višemješnog rada možemo predstaviti pjesmu 'Jel ti reka ko' na koju smo iznimno ponosni! Premijera danas u 12.10 na narodnom. Ponedjeljak u 12.00 premijera spota. Nadamo se da će se i vama svidjeti!', napisao je Grašo uz kratki video.

Pjevačeva objava je oduševila njegove obožavatelje. 'Sretno, Petre', 'Opet hit', 'Jedva čekamo', 'Opet sam se zaljubila', 'Moje zlato, jedva čekam. Vjerujem da će me pjesma kao i sve tvoje pjesme dirnuti duboko u srce', 'Bravo, druže', 'Top', komentirali su.

Inače, Grašo je nedavno prvi put pred kamerama progovorio o svojoj vezi s Hanom te rekao da su jako sretni zajedno, ali otkrio je i da ga je nešto prilično iznenadilo kad se saznalo za njihovu ljubav.

'S obzirom na to da dosta skrivam svoj privatni život, naučio sam da je zbog toga interes medija još veći. Moram priznati da me malo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika- ničega zapravo', rekao je pjevač za IN Magazin i dodao: 'Mi živimo svoj život, bitno da su ljudi oko nas zadovoljni, da su svi mirni i zadovoljni.'

Najavio je i svoju novu pjesmu 'Jel ti reka ko'.

'Mislim da je ovo jedna pjesma koja će ostati, koja je dugotrajna. Imamo pretenzije nekako da sve naše pjesme nadžive više od godinu dana i u tome smo uspijevali zadnjih 25 godina. Ono što očekujem je samo da se ljudima svidi. Radili smo puno na njoj i pleli smo vez po vez dok ne dobijemo cjelinu na koju ćemo se naježiti’, istaknuo je. 

Fotografije Hane i Petra pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals