Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAGOVARA OTKAZE? Princ Harry izazvao bijes javnosti nepromišljenom izjavom

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia

Princ Harry izazvao je bijes javnosti kao član odbora start up kompanije za mentalno zdravlje 'Better Up', vrijedne čak 4 milijarde dolara.

Iako se to samo čini kao nepromišljena izjava za jedan poslovni magazin, Amerikanci su ga poprilično 'uzeli na zub'. Naime, princ je u intervjuu poručio nezadovoljnim zaposlenicima da napuste svoj posao i da posvete više brige mentalnom zdravlju.

'Multimilijunaš koji nikada u životu nije imao pravi posao i nikada nije morao brinuti o računima govori da napuštanje posla donosi radost i da je dobro za samosvijest', bio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama koji se mogao pročitati posljednjih dana.

Osim ozbiljnih komentara vezanih uz posao, bilo je i onih 'bračnih'. 'Trebali bi princa pitati za savjete o ljudima kojima se mentalno zdravlje pogoršalo u braku', bio je samo jedan komentar koji je aludirao na činjenicu da mnogi misle kako je princ kod kuće 'šlapa'.

Podsjetimo, Meghan i Harry u braku su od 2018. godine te zajedno imaju dvoje djece. Princ se zbog američke glumice odrekao svih kraljevskih dužnosti i blagodati kako bi preselili u SAD i živjeli mirnijim životom, no čini se kako im fali pažnje jer je pokušavaju dobiti na razne načine.

Dobre ili loše, procijenite sami.

Povezane vijesti

Magazin

Royals