Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA DRAMA NA POMOLU: Je li Samantha ovim potezom pokazala što misli o svojim 'užasnim' kolegicama i novim epizodama?

Autor Antonia Hrvatin

Kim Cattrall, nažalost, nije u novim epizodama kultne serije utjelovila kultnu Samanthu Jones, a obožavatelji se s time i dalje ne žele pomiriti.

 Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker već godinama nisu u dobrim odnosima Izvor: Profimedia

Prije nekoliko dana izašle su nove epizode kultne serije 'Seks i Grad' pod nazivom 'And Just Like That'.

I prije nego što su nastavci izašli, bilo je poznato da se u njima neće pojaviti Kim Cattrall koja glumi PR izvršnu direktoricu Samanthu Jones. Razlog? U seriji se njezin lik preselio u London.

'Nismo mogli dopustiti da Samantha luta New Yorkom i da druge žene (Charlotte i Miranda) ne komuniciraju s njom. To jednostavno ne bi imalo smisla. Poslati je u Los Angeles nije bila opcija jer smo to učinili u prvom filmu, tako da je njezin lik sa sjedištem u Londonu zaista bio savršen način da je održimo na životu i objasnimo njezinu odsutnost', rekao je nedavno izvor za Daily Mail.

 Kim Cattrall reagirala na njezino odsustvo iz novih epizoda 'Seks i grada' Izvor: Profimedia

U zapletu koji je se ne događa samo u seriji, Samantha se posvađala sa svojom bivšom najboljom prijateljicom Carrie Bradshaw - koju glumi Sarah Jessica Parker. Naime, ove dvije glumice u svađi su i ne pričaju jedna s drugom ni u stvarnom životu.

Govoreći o mogućnosti da ikada ponovi svoju ulogu, Kim Cattrall je jednom prilikom rekla za The Guardian: 'Ne želim ni sat vremena biti u stiuaciji u kojoj ne uživam.'

A čim su nove epizode izašle, stugli su i novi komentari gledatelja koji su i dalje nezadovoljni Samanthinim odsustvom. 'I tek tako... Želim gledati samo epizode u kojima je Kim', 'Ponovno ću pogledati sve epizode u kojima je Kim', 'Ovo je totalno bezveze bez Samante', 'Serija je užasna i bolje da uopće nije prihvatila ulogu', samo su neki od komentara na Twitteru, a upravo je njih i sama 'lajkala'. Slobodno možemo reći da je time dala do znanja što misli o novim epizodama njezine bivše serije...

Inače, Kim je već nekoliko puta u medijima govorila o problemima između nje i ostalih kolegica iz serije, a pogotovo sa Parkericom s kojom se i javno obračunala na Instagramu.

 Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker već godinama nisu u dobrim odnosima Izvor: Profimedia

Naime, kada joj je u veljači 2018. godine preminuo brat, Sarah joj je na Instagramu izrazila saučešće, na što joj je Kim napisala:

'Ne treba mi tvoja podrška u ovim teškim trenucima... 'Danas me upitala majka: 'Kada će te ta licemjerka Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?' Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava koliko si bila okrutna te da si ostala ista. Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi obitelj. Ti nisi moja prijateljica. I zato ti govorim posljednji put da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi sebe prikazala u boljem svjetlu', jasno i glasno napisala je glumica tada. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image