Goran Višnjić (49) upozorio je javnost da jedna žena na društvenim mrežama glumi njegovu asistenticu i traži financijska sredstva.

Glumac je podijelio fotografiju Instagram profila prevarantice.

'Čuvate se ovog šu*ka. Ova osoba (tako nježna s bebom na fotografiji) pokušava vas prevariti (moje pratitelje) slanjem izravnih poruka, tražeći stvari od vas i pretvarajući se da je moja asistentica. Ja nemam asistenticu. Ovo je moj jedan i jedini Instagram profil te će tako i ostati. Sve drugo je prevara! Potražite plavu, službenu oznaku. Zato vas molim da ignorirate ovu osobu ili bilo koga drugog tko vam govori da je povezan sa mnom', napisao je Višnjić.

'Prijavite i blokirajte. Žao mi je što sam ovo morao objaviti, no puno vas mi je slalo poruke o ovoj bijednoj parazitskoj spletkarošici. Živjeli. Odsad samo jako!', dodao je glumac.

Niz pratitelja je komentiralo njegovu objavu i potvrdili su da su dobili poruku prevarantice. U jednom komentaru se Goranova supruga Eva našalila.

'Kako slatko! Majka s djetetom konačno radi. Tako si nepristojan', napisala je. Par je u braku od 1999. te imaju troje djece.

Inače, Goranu često u posljednje vrijeme pišu da izgleda kao da stari unatrag, a njegove fotografije pogledajte u galeriji i prosudite sami je li to istina. 

Instagram Goran Višnjić izgradio je uspješnu karijeru izvan Hrvatske