Svakog prosinca sažimaju se trendovi godine na izmaku. Posebno su pritom zanimljive društvene mreže na kojima naše omiljene zvijezde objavljuju posebne trenutke iz svojih života.

Izdvojili smo stoga 10 najlajkanijih objava na Instagramu iz 2021. godine, među kojima prednjače objave nogometaša, vijesti o trudnoći i naravno, neizostavne sestre Kardashian-Jenner.

10. Cristiano Ronaldo – 19,3 milijuna lajkova

Ronaldo je u rujnu objavio niz fotografija kojima je najavio svoj povratak u klub Manchester United koje su skupile 19,3 milijuna lajkova. Inače, Portugalac je trenutno osoba s najviše pratitelja na Instagramu, gotovo 379 milijuna.

9. Mermaid Montana – 20,2 milijuna lajkova

Ova 'profesionalna sirena' ima nešto manje od milijun pratitelja na Instagramu, no njezin video u kojem pliva iza djevojčice u bazenu skupio je više od 20 milijuna lajkova.

8. Lionel Messi – 21,2 milijuna lajkova

Messija na Instagramu prati više od 291 milijun korisnika pa nije ni čudo što se našao na ovom popisu. Nogometaš je u kolovozu najavio da napušta Barcelonu, a njegova je objava skupila više od 21,2 milijuna lajkova.

7. Lionel Messi – 22 milijuna lajkova

Messijeva objava našla se i na sedmom mjestu najlajkanijih objava 2021. godine. Proslavljeni nogometaš pozirao je uz trofej Copa Americe nakon što je reprezentacija Argentine osvojila prvenstvo Južne Amerike.

6. Billie Eilish – 22 milijuna lajkova

Mlada pjevačica u svibnju je podijelila fotografiju sa snimanja za editorijal časopisa Vogue, koju je lajkalo više od 22 milijuna korisnika Instagrama.

5. Lionel Messi – 22,1 milijuna lajkova

Messi se još jednom našao na ovom popisu. Kada je ljetos potpisao za klub PSG, više od 22,1 milijun korisnika lajkalo je njegovu objavu.

4. Billie Eilish – 23 milijuna lajkova

Billie je još jednom pokazala svoju popularnost kada je u ožujku objavila fotografiju na kojoj pozira s novom bojom kose. Uz to, fotka je najbrže došla do milijun lajkova u povijesti Instagrama.

3. Kylie Jenner – 24,5 milijuna lajkova

Ovaj popis ne bi bio potpun bez sestara Kardashian-Jenner. Naime, Kylie je u rujnu u emotivnom videu otkrila da će njezina kći Stormi postati starija sestra, a objava je skupila 24,5 milijuna lajkova.

2. Ariana Grande – 26,7 milijuna lajkova

Pjevačica je krajem svibnja 'srušila' Instagram fotografijama sa svog tajnog vjenčanjas Daltonom Gomezom.

1. Cristiano Ronaldo – 32,1 milijuna lajkova

Osoba s najviše pratitelja na Instagramu imala je objavu koja je skupila daleko najviše lajkova ove godine. Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez krajem listopada najavili su da očekuju blizance. Inače, ista je objava druga po broju lajkova na Instagramu općenito, nakon jajeta koje je 2019. srušilo rekord.