Nakon što je njen suprug Donald Trump izgubio na američkim predsjedničkim izborima, Melania Trump se prilično povukla iz javnosti i kao da je nestala s lica zemlje.

Budući da se Trump u javnosti uglavnom pojavljivao bez nje, čak i nakon što se sa suprugom i sinom Barronom pojavila u jednom privatnom klubu, počelo se šuškati kako se Melania želi razvesti od njega, te da više ne želi živjeti u 'Mar a Lago' vili na Floridi.

Osim toga, Melania već gotovo godinu dana nije davala nikakve izjave za medije, pa je mnoge iznenadilo kad se javila i otkrila da prodaje NFT (Non Fungible Token) pod nazivom 'Melania's Vision'.

Melania se, čini se, okrenula trgovanju NFT-ovima, te je za početak ponudila digitalnu umjetninu, odnosno digitaliziranu sliku njenih očiju u akvarelu, te je objavila da će dio prihoda donirati djeci koja izlaze iz sustava udomiteljstva.

‘Ponosna sam što mogu podijeliti svoj novi NFT koji objedinjuje moju strast prema umjetnosti i moju stalnu predanost djeci kroz inicijativu 'Be Best'. Kroz ovu inicijativu, utemeljenu na tehnologiji, osigurat ćemo djeci koja izlaze iz sustava udomiteljstva učenje vještina vezanih za informatičku znanost poput programiranja ili razvoja softvera’, objavila je Melania na Twitteru na kojem je trenutno prati oko 1,7 milijuna ljudi.