Prije nekoliko dana policija je razbila zagrebačku skupinu organiziranog kriminala koju su organizirali kumovi Viktor Milaković i Leo Zdenjak, kako bi se osvetili drugom paru kumova, Tomislavu Sučiću i Tomislavu Sablji.

Milaković i Zdenjak osumnjičeni su da su planirali nekoliko likvidacija. Njihovim uhićenjem spriječen je napad na obitelj dilera Tomislava Sablje, a sve je počelo tako što su Sučić i Sablja navodno ponižavali i fizički napadali Zdenjaka u zatvoru. Još jedan povod za obračun dviju kriminalnih skupina je sukob oko krijumčarenja droge.

Osveta Sučiću je finalizirana u svibnju ove godine na zagrebačkom Laništu, kada je aktivirana eksplozivna naprava pred domom njegove obitelji. Eksplozija je ozlijedila Sučićevu suprugu i oštetila dio zgrade, a istražitelji su potom započeli iscrpnu potragu za počiniteljima.

FBI ih je tajno snimao, tajni agenti su ih pratili i snimali razgovore, ali imali su cinkaroša u vlastitim redovima.

U javnosti se ubrzo pojavila informacija o pomalo iznenađujućoj prošlosti Viktora Milakovića. Naime, bavio se glazbom i bio je osnivač grupe AliBi, zajedno s Dinkom Juratovcem. S pjesmom 'Prvi pogled' nastupali su na Dori 2010., a na kladionicama su visoko kotirali. Naposljetku su zauzeli 12. mjesto od ukupno 16 kandidata u finalu.

Istog su ljeta s Frankom Batelić snimili spot za pjesmu 'Cijeli svijet', koju je producirao Boris Đurđević iz Colonije.

'Kriza je, nema se novca, ljudi gube posao, to je činjenica. Zato im pjesmom, barem na kratko, želimo pružiti utočište', izjavio je Milaković nakon izlaska pjesme.