Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOK SU GA ŽENE OBOŽAVALE...: Iza savršenog braka krila se mračna tajna koja će ga sad uništiti

Chrisa Notha (67) su četiri žene optužile za zlostavljanje. Njegov lik trebao se ponovno pojaviti u posljednjoj epizodi koja će se emitirati 3. veljače.

 Chris Noth Izvor: Instagram

Američki glumac Chris Noth (67) uklonjen je iz finala serije 'I tek tako', nastavka serije 'Seks i grad', zbog optužbi za seksualno uznemiravanje, javljaju strani mediji.

Tvrde da se Nothov lik, Faca, trebao ponovno spojiti s Carrie u posljednjoj epizodi serije koja se trebala emitirati 3. veljače. Međutim, četiri žene su Notha optužile za seksualno uznemiravanje pa su Facine scene izbačene. Face je preminuo već u prvoj epizodi nastavaka od srčanog udara nakon što je vježbao na sobnom biciklu.

Optužbe protiv Notha su počele sredinom prosinca prošle godine kada je Hollywood reporter objavio priče dvije žene pod pseudonimima Zoe i Lily. One su iznijele mučne priče o svojim susretima s Nothom navodeći da nije posustao iako su ga više puta odbile.

 Chris Noth optužen je za seksualno zlostavljanje Izvor: Profimedia

Iako je prošlo više od deset godina od napada, pristupile su reporterima kada se emisija počela promovirati tvrdeći da im je pozlilo kad su opet počele viđati njegovo lice na naslovnicama, plakatima i reklamama. Treća djevojka, pod pseudonimom Ava, za Daily Beast je kazala da ju je Noth silovao dok je radila u njujorškom restoranu 2010. godine.

Četvrtka djevojka, pjevačica Lisa Gentile optužila je Chrisa Notha za seksualno uznemiravanje 2002. godine. Lisa tvrdi da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njezinom stanu u New Yorku, a incident se navodno dogodio nakon što je glumca srela u restoranu Da Marino u centru Manhattana, gdje je još jedna žena tvrdila da ju je Noth napao.

'Slinio je po meni i brzo mi je postalo neugodno. Postao je agresivniji, stavio je obje ruke na moje grudi i počeo ih jako stiskati preko moje košulje', tvrdi.

'Nastavila sam gurati njegove ruke sa sebe, prema dolje, dok ih je on uporno vraćao gore na moje grudi. Pokušavala sam ga natjerati da prestane. Zatim je gurnuo moje ruke prema svome penisu. Nakon što sam ga uspjela odgurnuti, postao je vrlo ljut i počeo je vrištati i nazivati me zavodnicom i kujom, nakon čega je izjurio iz mog stana', tvrdi Lisa.

 Kolegice Chrisa Notha podržale su zlostavlljane žene Izvor: Profimedia

Pored četiri žrtve, u javnost je isplivala i zabrana prilaska iz 1995. godine, koju je zatražila njegova bivša djevojka Beverly Johnson. Zlostavljane žene podržale su i Chrisove kolegice iz serije 'Seks i grad', koje su svoju izjavu podijelile na Twitteru.

Noth je sve zanijekao i rekao da on ne prelazi granice jer 'ne znači ne'. Glumca bi ove optužnice mogle koštati karijere i braka. Njegova 27 godina mlađa supruga Tara Wilson navodno živi odvojeno od njega.

Više fogografija glumca pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image