Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAZVELA SE I LJUBILA SERIJSKOG PRELJUBNIKA: Lindsey Vonn progovorila o bivšim ljubavima i borbi sa zdravljem 

Lindsey Vonn iza sebe ima zavidnu skijašku karijeru, ali u ljubavi nije imala sreće te i dalje vodi bitku za svoje mentalno zdravlje.

Najuspješnija alpska skijašica svih vremena Lindsey Vonn napisala je knjigu Rise o svom životu. Izvor: Profimedia

Lindsey Vonn (37) iza sebe ima blistavu skijašku karijeru, no u privatnom životu, točnije ljubavi nije baš imala sreće.

Proslavljena sportašica je u prosincu 2020. objavila da je raskinula zaruke s hokejašem P.K. Subbanom (32) s kojim je bila tri godine u vezi. Prije njega je ljubila bivšeg skijaškog trkača Thomasa Vonna (46) s kojim je bila u braku od 2007. do 2013.

Tri godine je provela s poznatim preljubnikom i ovisnikom o seksu, nekadašnjim golferom Tigerom Woodsom od kojeg se razišla 2015., a ostali su prijatelji nakon prekida. U svibnju 2021. je Vonn uhvaćena u društvu španjolskog glumca Diega Osorija i strani mediji su pisali da joj je on novi dečko, no ona nije komentirala ta nagađanja. 

Lindsay je prošlog utorak objavila memoare 'Rise' u kojima je progovorila o bivšim ljubavima.

'Nije mi se svidjela osoba koja sam postala. Imala sam tendenciju povlačenja prilagođavajući se potrebama i preferencijama svog partnera u pokušaju da mu ugodim... Željela sam da me netko voli, da nadoknadim načine na koje još nisam voljela sebe', otkrila je najuspješnija alpska skijašica svih vremena.

U intervjuu za časopis People je objasnila da je našla radost u vremenu koje provodi sama. 'Zaista uživam u tome sada. Lijepo je kada ti je dovoljno ugodno sa životom i samim sobom da budeš sam i sretan s time. Osjećam se sretno', istaknula je Vonn.

Najuspješnija alpska skijašica svih vremena Lindsay Vonn napisala je knjigu Rise o svom životu. Izvor: Profimedia

Dotaknula se i rada na svom mentalnom zdravlju i depresije. 'Nosim se s time od svoje 18. godine', ispričala je. Uzima antidepresive, a ima i neke druge navike koje joj pomažu da uspješno svladava najgore dane.

'Činim stvari koje me potiču da zadržim pozitivan stav kao što su vođenje dnevnika, druženje s prijateljima i vježbanje', rekla je Lindsey.

'Javnost često vidi nas sportaše kao superheroje, no i oni su samo ljudi kao i svi drugi', dodala je. 

Više fotografija trofejne skijašice pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals