Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAMA ZASJENILA JEDNOG OD NAJPOŽELJNIJIH FRAJERA U REGIJI: Za svoj rođendan objavio preslatku fotografiju 

Miloš Biković je na Instagramu podijelio fotografiju iz djetinjstva s majkom povodom svog 34. rođendana.

Miloš Biković je objavio fotografiju iz djetinjstva s majkom za koju često ističe da mu je najveća podrška u svemu. Izvor: Instagram

Miloš Biković jedan je od najpopularnijih glumaca u regiji i ima mnoštvo obožavateljica, a danas slavi 34. rođendan.

Tim povodom je podijelio na Instagramu fotografiju iz djetinjstva. 'Hvala svima. Posebno ovoj djevojci', napisao je srpski glumac pokraj slike s majkom.

Milošova objava je oduševila tisuće njegovih fanova, a može se reći da ga je majka i zasjenila. 'Sretan rođendan, Miloše! I posebno poštovanje i zahvalnost majci na talentiranoj i ljubaznoj osobi', 'Kako si bio slatka beba, a i kao odrastao si. Sretan rođendan, najkul glumče!', 'Bravo za tebe u svemu', 'Neka vam se snovi ostvare. PS. prelijepa mama', neki su od komentara.

Inače, Biković je uvijek isticao da mu je majka najveća podrška u svemu. Poznato je da glumac ima brata Aleksandra koji je postao monah prije 11 godina, a nakon smrti Miloševa oca 2006. godine najveći teret u obitelji pao je na majku u najosjetljivijem razdoblju glumčevog odrastanja.

'Moj uspjeh joj nije previše važan. Vjerovala je da ću postati glumac, ali me u tome nije previše poticala', rekao je jednom prilikom Biković.

Povezane vijesti

Magazin

Royals