Umirovljena tenisačica Ana Ivanović (34) na meti je žestokih kritika zbog Novaka Đokovića (34), a njezina situacija podsjeća na teške trenutke koje je proživljavala na početku veze s Bastianom Schweinsteigerom (37).

Mnoge je razočaralo što Ana nije pružila podršku Novaku tijekom njegove drame u Australiji koja je okončana i odlučeno je da će biti deportiran. Ivanović i Đoković su igrali zajedno i družili se na početku njihove teniske karijere, no s vremenom su se udaljili i nije poznat razlog toga.

Ana je podijelila fotografiju na Instagramu na kojoj čita i izazvala salvu kritika ljudi koji su ljuti jer je izostala njena javna podrška tenisaču.

'Zašto šutiš, Ana?', 'Ja ne bih mogla ovako opušteno čitati knjigu s obzirom na dogđanja u Melbourneu', 'Samo uživaj, Srbiju zaboravi, a već jesi. Bio sam tvoj fan, sad te samo želim zaboraviti. Idemo, Nolee!', 'Kako zašto šuti za Noleta? Pa zaboravila materinji jezik, nebitan joj je', 'A podrška za Novaka? Sramota!', 'Očigledno je da ti važnija knjiga, nego podrška za onoga (Novaka) koji te je podržavao tijekom tvoje teniske karijere', 'Jako razočarana tvojom šutnjom', 'Izdajico', 'Kako da je prime u kuću 'slavnih' ako se sad oglasi? Sretno Ana, korist iznad svega', samo su neki od negativnih komentara na njen račun.

Inače, Ivanović je od 2016. u braku s umirovljenim nogometašem Bastianom te imaju sinove Luku (3) i Leona (2). Danas mnogima omiljen par nekad je javnost osuđivala zbog njihove veze. Naime, već su svi pretpostavili da će nogometaš oženiti svoju tadašnju djevojku, manekenku i glumicu Saru Brander (33) s kojom je živio i bili su zajedno sedam godina. Zbog toga je vijest da Bastian ljubi Anu bila veliko iznenađenje.

Ana Ivanović i Novak Đoković nekad su igrali tenis skupa i bili bliski.
Profimedia 

Njemački mediji su otkrili da su se srpska tenisačica i Schweinsteiger zaljubili zahvaljujući izazovu Ice Bucket Challenge. Ivanović je nominirala Bastiana, a on njenog brata Miloša. Ubrzo se prijateljstvo između Ane i nogometaša pretvorilo u ljubav.

'Prvo su bili samo dobri prijatelji, a onda Ana više nije mogla prestati pričati o njemu', pisali su njemački mediji, koji nisu nimalo štedjeli Ivanović. Naime, Bastianova tadašnja djevojka Sara je jedna od omiljenih ljepotica u njegovoj zemlji pa je javnost njihov prekid teško podnijela.

Njemački mediji su pisali da je nogometaš ostavio manekenku zbog zavodnice s Balkana, a potrudili su se napraviti i pomnu usporedbu njih dvije. Pisali su da je manekenka plavuša i Strijelac po horoskopu, dok je tenisačica brineta i Škorpion.

Dotaknuli su i njihovih jezičnih vještina u kojima je Ana pobijedila sa znanjem ruskog, engleskog, njemačkog i francuskog jezika. Sara se uz materinji njemački mogla pohvaliti da govori engleski jezik.

Njihova težina im je isto bila važna pa su komentirali kako Ivanović ima čak 14 kila više od Brander. Dotaknuli su se i imovinskog stanja koje se tada kod tenisačice procjenjivalo na pet milijuna eura, dok je sada riječ o 16 milijuna dolara, a Bastian ima bogatstvo od 90 milijuna dolara.

Zajedničke fotografije Ane i Bastiana pogledajte u galeriji. 

Instagram, Profimedia Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger su imali težak početak veze zbog osuda javnosti.