Jedna od najpopularnijih Splićanki, pjevačicaJelena Rozga, gostovala je u srpskoj emisiji Ami G showu u Beogradu koju vodi Ognjen Amidžić. On joj je udijelio niz komplimenata na račun fizičkog izgleda te joj je rekao kako je godinama potpuno ista i vjerna istom imidžu.

Pitao je kako joj uspijeva godinama izgledati isto, senzualno i mladoliko, na što mu je ona odgovorila kako se godinama ne može udebljati.

'Ne znam što ću s ovim pustim kilama', odgovorila je Ognjenu koji je u šali prokomentirao kako se pjevačica udebljala tijekom pandemije koronavirusa.

'Dobra genetika, sigurno je i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlijezdom. Oni mi ne daju da se udebljam ni pola kilograma. Dobro se osjećam, što je najbitnije. Tu i tamo hormoni znaju zezati. Prije par dana je bilo loše, sad je dobro, ali ne dam se. Nikad se ne dam! Samo osmijeh na lice i pozitiva', objasnila je atraktivna Splićanka.

Mnogobrojne komplimente je dobila na račun izgleda i od strane publike u komentarima na društvenoj mreži YouTube. 'Prelijepa žena izgleda jako mladoliko', 'Rijetko kulturna i elegantna žena', 'Žena sija kao dijamant', samo su neki od komentara.

Jelena je o zdravstvenim problemima progovorila u prosincu prošle godine za RTL

'Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: 'E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam', rekla je Jelena.

Pjevačica, koja svoj ljubavni život krije kao zmija noge, zadnji put je javno ljubila Stjepana Hausera s kojim je 2017. godine prekinula dvogodišnju vezu. Prošle godine naveliko se šuškalo da je u vezi s popularnim chefom Ivanom Pažaninom.

'Partner je netko tko treba upotpuniti vaš život i da tu sreću dijelite i zajedno je stvarate, ali svakako nisam mišljenja da osoba možebiti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna', misteriozno je prokomentirala pitanje o svojem ljubavnom životu u intervjuu za srpski Blic krajem 2021. godine.