Cijelu je regiju potresla vijest o smrti 'dobrog duha rock'n'rolla' koji je preminuo poprilično iznenada u 67. godini.

Aki je svoju privatnost držao daleko od očiju javnosti, no saznalo se da je s tajanstvenom, dvadeset godina mlađom, Slovenkom BarbaromVesel dobio kćer Antoniju. Dobro ju je skrivao dosad jer se u arhivama interneta ne može pronaći skoro ništa o njoj.

S bivšom suprugom Ingrid je bio 40 godina u braku, a i nju je čuvao od medija.

'Nitko ne zna kako izgleda moja supruga, jer privatan život mora ostati privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene. Svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi fotografirati i ne fotografiraju nas. Često se znalo dogoditi da u novinama izađe moja slika s drugom ženom, a ona mi kaže: 'Otkad sam ja to postala plava'?, rekao je jednom prilikom Aki.

Zaljubljeni i nakon više od 40 godina braka

Ljubavni životi članovi Parnog valjka
Robert Gašpert 

Sasvim drugog stava bio je njegov kolega Husein Hasanefendić Hus koji je ponosno pokazivao svoju supruguVicku gdje god je stigao.

Supružnici su često znali prošetati centrom Zagreba, a u braku su već više od 40 godina. Zajedno imaju kći Tenu i sina Tina.

Ni Brk ne eksponira svoju obitelj u medijima

Ljubavni životi članovi Parnog valjka
Story 

 Legendarni gitarist Marijan Brkić Brk ima suprugu Adrijanu koja se bavi zubarstvom i dvije kćerke, Lanu (1995. godište) i Saru (1998. godište). Slobodno vrijeme najčešće provodi igrajući tenis.

Supruga klavijaturista Parnog Valjka poznatija od njega

Bila je TV zvijezda, no javnu televiziju je napustila još 2008. godine. Dok je vodila Dnevnik, zlatno doba HRT-a je još uvijek trajalo. Pričamo o NensiBrlek koja je u slobodno vrijeme majka i supruga klavijaturista Parnog valjka BerislavaBlaževića.

Kristina Kresnik i Hrvoje Rupčić dugo su bili po medijima

Ljubavni životi članovi Parnog valjka
Story arhiva 

Kristina Kresnik – Tina Rupčić široj je javnosti poznata je kao pjevačica ženske rock grupe Maxmett, kao prateći vokal grupe Parni Valjak i pjevačica benda DogKantina. Kristina je poznata i pod prezimenom Rupčić. Naime, bila je u dugogodišnjem braku s Hrvojem Rupčićem, a njihov razvod popraćen je u medijima.

U dugogodišnjem braku par je dobio dvoje djece, sinove, starijeg Nou i mlađeg Jakova. Nakon trinaest godina braka njihova bračna veza doživjela je 2008. godine brodolom, kada je Hrvoje Rupčić prevario Kristinu Tinu Rupčić s glumicom ZrinkomCvitešić

Ljubavni životi članovi Parnog valjka
Story arhiva 

 Nakon što su mediji razotkrili aferu, Hrvoje Rupčić uložio je znatan napor ne bi li ponovno obnovio brak s Kristinom Tinom Rupčić, a ona mu je dala mu još jednu priliku kada se pojavio na dočeku Nove godine ne bi li joj čestitao i rekao da joj se odlučio vratiti. No ni taj pokušaj vraćanja nije dugo potrajao...

Nakon što su mediji razotkrili aferu, Hrvoje Rupčić uložio je znatan napor ne bi li ponovno obnovio brak s Tinom Rupčić, a ona mu je dala mu još jednu priliku kada se pojavio na dočeku Nove godine ne bi li joj čestitao i rekao da joj se odlučio vratiti. Brak se definitivno raspao nakon što se 2009. godine Hrvoje Rupčić ponovno odlučio biti s glumicom Zrinkom Cvitešić. U tih par mjeseci koliko je bračni par Rupčić bio ponovo zajedno uspjeli su snimiti i glazbeni duet.