Kada govorimo o Kardashian-Jenner klanu, jedna se sestra uvijek najviše izdvaja od ostatka te u mnogočemu iskače iz njihovog kalupa.

I ne, ne mislimo na to koja je najpopularnija jer je jasno da je to Kim, kao ni na to koja se najviše transformirala operacijama jer je to Khloe, a ne mislimo ni na najmlađu milijarderku svijeta - Kylie. Zaboravili smo Kourtney koju trenutno možemo nazvati najvećom tinejdžericom među njima iako je najstarija. Naime, ljubav s bubnjarom Travisom Barkerom u potpunosti ju je zaludila, a mnogi kažu i promijenila. Na gore...

Kardashian-Jenner sestre najpoznatije su sestre na svijetu
Instagram 

Ovoga puta mislimo na sestru koja je, bez obzira na široki spektar ponude plastične i estetske kirurgije koju su iskoristile njezine sestre, ostala najprirodnija - Kendall Jenner. Teško je reći da na sebi nije uradila baš apsolutno ništa, ali zapravo, sve je minimalno.

Povećala je usnice koje i dalje izgledaju prirodno, a mnogi se dvoume oko toga je li operirala nos. Dok neki kažu da je nekada bio širi, drugi dodaju da ga samo sada smanjuje šminkom. Ipak, ako sve to ostavimo po strani, starijoj sestri Jenner i dalje već nekoliko godina pripada titula najplaćenije manekenke svijeta. Na sam se vrh prvi put popela, a onda tamo i ostala, 2018. godine kada je Forbes izbacio članak o tome da je te godine zaradila 22.5 milijuna dolara.

Kendall Jenner najplaćenija je manekenka svijeta
Instagram 

Naravno, s godinama  joj se vrijednost itekako povećala pa čak i za duplo, ali njezina titula često je osporavana. Zašto? Zbog njezine obitelji. Naime, dio industrije postala je kao kao već oformljena reality zvijezda i kći najuspješnije momagerice na svijetu, Kris Jenner, te je uvriježeno mišljenje da ovakve uspjehe ne bi nizala da je krenula od nule kao neki supermodeli devedesetih godina. Kažu da je njezin izgled apsolutno precijenjen i da ne izgleda nimalo drugačije ili posebno kako bi trebala izgledati vlasnica titule najplaćenije.

Od malih je nogu odrastala pred kamerama kao dio obiteljskog showa 'Keeping Up With The Kardashians', a već je s 14 godina uz maminu pomoć potpisala ugovor s modnom agencijom 'Wilhelmina Models'. Vrlo je brzo dobila svoju prvu gažu za brend 'Forever 21', a prvu je naslovnicu snimila tri godine kasnije za magazin 'American Cheerleader'. Ostalo je povijest...

Kendall Jenner najplaćenija je manekenka svijeta
Instagram 

A na njezinom putu prema vrhu, mnogi se sjećaju dodjele Zlatnih globusa 2018. godine kada je Kendall na crveni tepih stigla u raskošnoj, crnoj Giambattista Valli haljini koja, iako je izgledala kao iz bajke, svejedno nije ukrala pažnju s jedne stvari - Kendallinih akni. Društvene mreže su eksplodirale, a o pojavi koja bi trebala biti sasvim normalna, govorilo se najviše. Uz brojne komentare podrške, skupilo se previše onih koji su je kritizirali. Jer, zašto bi poznatim osobama bilo dozvoljeno imati nepravilnosti na licu?

Kendall Jenner nekada se borila s aknama
Profimedia 

Najviše je korisnika društvenih mreža pisalo da im nije jasno kako s takvim licem može biti najplaćenija na svijetu, dok su se drugi pitali zašto ih je do sada skrivala i uređivala na fotografijama?

Kendall Jenner nekada se borila s aknama
Profimedia 

'Nemojte dozvoliti da vam to sr*nje zaustavi', napisala je tada Kendall na Twitteru odgovorivši na jedan od pozitivnih komentara, a o spornoj se temi tjednima nije prestajalo pisati. Probleme s kožom imala je od vremena puberteta, a kako je i sama izjavila, jako su joj utjecali na samopouzdanje. 'Izbijanje se može osjećati kao kraj svijeta. Frustrirani ste i iznervirani, uznemireni i istinski bijesni sve istovremeno. A zbog tih mrlja na bradi možda ćete čak raspravljati o otkazivanju svojih planova za sljedećih nekoliko dana. Ali nemojte djelovati prebrzo. Nitko ne umanjuje vaše osjećaje, iskreno, svi se možemo povezati, ali ne biste smjeli dopustiti da vas akne spriječe da živite svoj život', glasila je njezina poruka. 

Kendall Jenner nekada se borila s aknama
Profimedia 

Tada su je pak mnogi optužili da se previše prenemaže te da su njezini problemi s kožom lica minimalni, kao i da ima dovoljno novaca za skupe proizvode kako bi se riješila akni, za razliku od mnogih koji nemaju. Ipak, s vremenom je i ta tema pala u zaborav, ali paparazzi se i dalje bore kako bi je uslikali izbliza i ulovili nepravilnosti na licu. Ali njih više nema. 

Jennerica je tako ponovno s najboljom prijateljicom Hailey Bieber krenula na trening, a njezine najnovije fotografije, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Kendall Jenner i Hailey Bieber zajedno odlaze na pilates