Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SVAKA SVOJU BEBU': Antonija Mišura Sandrić topi srca prizorima sa kćeri i sinčićem starim 20 dana

Autor Valentina Boltiš

Antonija Mišura Sandrić podijelila je na Instagramu nekoliko fotografija sebe i djece te pokazala koliko ju majčinstvo čini sretnom.

 Antonija Mišura Sandrić sa suprugom Markom Sandrićem ima kćer Taru i sina Noela Izvor: Instagram

Antonija Mišura Sandrić (33) rodila je sinčića Noela krajem siječnja, a u svojim objavama na Instagramu pokazuje koliko je sretna što se njezina obitelj proširila.

'Čista ljubav', napisala je uz najnoviju fotografiju bebe. Prije toga je raznježila pratitelje prizorom sebe s Noelom u krilu i svoje dvogodišnje kćerkice Tare koja u rukama drži svoju lutku.

'Svaka svoju bebu', napisala je naša najljepša košarkašica uz objavu.

'Znači, braco izgleda kao lutak', 'Braco i seka', 'A i ona je beba', 'Kakva divna beba!', komentirali su Antonijini pratitelji.

Inače, lijepa Šibenčanka je prošlog tjedna otkrila da su ona i suprug, košarkaš Marko Sandrić (34) dali sinu ime Noel. Odmah su se zaredale čestitke i lijepi komentari.

'Dobro nam došao! Čestitamo od srca!', 'Mini Tara', 'Uživajte u prinovi ti i Marko', 'Divan', 'Sreća mala preslatka', 'Predivno ime', 'Isti je kao njegova sekica', napisali su njeni pratitelji.

Antonija je prošle godine progovorila o imenu za sina za Story, no nije ga htjela otkriti. 'Ne bih previše otkrivala jer ni sami još točno ne znamo, ali sigurno je da neće biti tipično dalmatinsko ime', naglasila je.

Podsjetimo, Antonija se udala za Marka 2015. u Šibeniku, a crkveno vjenčanje održalo se u katedrali svetog Jakova.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image