Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZA AKIJA ĆEMO DATI SVE OD SEBE': Dino Jelusić za Story.hr o nadolazećem koncertu Parnog Valjka u Areni

Autor Antonia Hrvatin

Mladi domaći glazbenik Dino Jelusić imao je čast nedavno održati govor na komemoraciji Akija Rahimovskog, a sada će biti jedan od gostujućih pjevača na nadolazećem koncertu Parnog Valjka u zagrebačkoj Areni.

 Dino Jelusić jedan je od gostujućih pjevača na nadolazećem koncertu Parnog Valjka u zagrebačkoj Areni. Izvor: Instagram

Sinoć je na svečanom proglašenju nominacija za ovogodišnji Porin postalo poznato tko će se 25. ožujka u Osijeku boriti za jednu od najprestižnijih nagrada domaće glazbene produkcije.

Prema glasovima struke, najviše je nominacija, i to čak njih osam, osvojio Damir Urban s četvorkom, dok se iza njega s četiri nominacije nalaze Gibonni i Matija Cvek s četiri nominacije. 2 Cellos, Šimun Matišič i Zvonimir Šestak odnijeli su po tri nominacije.

Na proglašenju se našao i mladi domaći glazbenik Dino Jelusić koji je ujedno i predstavio neke od nominiranih. Nije skrivao sreću zbog svog kolege Matije Cveka kojega su mnogi već proglasili budućom velikom zvijezdom.

'Od cijele te mlade generacije nadolazećih pjevača, najveći je korak napravio upravo on. Veselim se jer je ostao normalan, sanjao je o ovome i sada mu se snovi ostvaruju. Ja znam kakav je to osjećaj i baš bih volio da u svim kategorijama odnese pobjedu', rekao je za Story.hr Dino.

A 29-godišnjeg je rock izvođača najbolje opisao Ivan Vukušić, voditelj jučerašnjeg proglašenja nominacija koji ga je prozvao hodajućim jet lag-om. Moramo priznati, nije bio daleko od istine. 'Sada sam se prije dva dana vratio iz Miamija jer sam pjevao na jednom velikom kruzeru. Slijedi mi Švicarska u trećem mjesecu, a onda koncert Parnog Valjka na kojem gostujem. Nakon toga jurim u Nizozemsku pa se vraćam u Hrvatsku kako bih vjerojatno još nešto odradio s Valjkom, a onda ponovno putujem u Nizozemsku. Nakon nje, vrijeme je za Belgiju pa letim u Los Angeles gdje ću biti do osmog svibnja.

Zatim slijedi britanska turneja pa europska turneja, dva tjedna pauze te američka turneja. Onda je na redu turneja s Trans-Siberian Orchestra pa moja turneja, a onda turneja s Whitesnakeom. Cijelu sam 2023. godinu bukiran po cijelom svijetu što me iznimno veseli jer su to moje pjesme', otkrio nam je Dino svoj itekako popunjeni raspored apsolutno potvrdivši Vukušićev 'hodajući jet lag'.

Upravo je mladi glazbenik održao govor na nedavnoj komemoraciji preminulog Akija Rahimovskog, a sada će biti i jedan od gostujućih pjevača na nadolazećem koncertu Parnog Valjka.

'Meni je prije svega čast što sam bio jedini pjevač koji je držao govor na komemoraciji. Hus mi je rekao da mu je to želja, a kasnije mi je prišla i Akijeva kći i rekla da su i Aki i ona moji veliki fanovi. Ne znam postoji li veća čast od toga', rekao nam je Dino pa zaključio: 'Koncert u zagrebačkoj Areni sigurno će biti veoma emotivan i težak, ali vjerujem da će biti teže Husu i ostatku ekipe Parnog Valjka. Za Akija ćemo dati sve od sebe'.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image