Legendarni košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija prošle godine su proslavili 20 godina braka.

Dino i Viktorija upoznali su se 1995. preko zajedničkog prijatelja Tonija Kukoča u jednom restoranu. Viktorija je već tada bila proglašena Miss Dalmacije, a s glazbenim menadžerom Zoranom Škugorom je tada krenula u glazbene vode.

Između nje i košarkaša je odmah zaiskrilo, a dugo se šuškalo da je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina i koji je tada bio jako malen. Dino i Viktorija vjenčali su se 2001. te imaju sinove Roka i Niku. Danas slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova koji vraća vjeru u pravu ljubav. Često se znaju i šaliti na društvenim mrežama.

Dino i Viktorija Rađa vjenčali su se 2001.
Instagram 

'I tako 20 godina. Nikad dosadno. Što ću kad je volin. I njeno snalaženje u prometu i njenih xxxxx pari cipela i kad nema što za obući i njenu ljubav prema avionima i njen pms i njene najbolje prije i kad me tira da proban neku spizu i kad kasni i kad pita jesan se udebljala (noooooooou) i kad joj se ne da i kad ne bi doma do zore i kad joj ogrebu auto i kad kopa po torbi i kad se provaje u dućanu i kad mene hoće obučenog presvući. I ima toga još, ali nešto moran ostaviti za sljedećih 40. I za kraj reka bi Mišo 'malo mi je jedan život s tobom', napisao je bivši košarkaš povodom godišnjice.

Viktorija je jednom prilikom opisala kako je izgledalo njihovo vjenčanje. 'Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola kanala rekli da idemo u Korčuli oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon uzimam, svi smo sletili u more, to je bilo genijalno i baš drugačije. Nakon toga smo nazvali roditelje i rekli 'e znate što ima novo, mi se vjenčali', rekla je za IN Magazin.

Njihovi kumovi na vjenčanju bili su pjevač Petar Grašo i Viktorijina prijateljica Maja Batarelo. Dino je Graši u subotu uzvratio kumstvo na vjenčanju s Hanom Huljić. Dino i Petar zajedno su snimili i duet koji je izašao na Grašinom prvom albumu 'Mjesec iznad oblaka', a radi se o pjesmi 'Nisan više ja sa njon' koja je nastala 1997., kad se Rađa rastajao od bivše supruge Željane.

Dino i Viktorija Rađa 1997. snimio je duet s Petrom Grašom
Instagram 

Prijateljstvo s obitelji Grašo za Rađu seže jako daleko, a Dino je u vrijeme svoje promocije u Hall of Fame, ovoj obitelji posvetio emotivnu objavu na Facebooku u kojoj je otkrio da iznimno cijeni Petrova oca Zorana koji mu je bio puno više od trenera. Zorana je nazvao 'drugim ocem', a otkrio je da su se on i Petar upoznali još u djetinjstvu.

Svojevremeno su kolali i bizarni tračevi o odnosu Petra i Dine, a košarkaš ih se prisjetio prilikom gostovanja u emisiji 'Nedjeljom u 2'. ‘Kad je izašlo u medijima da smo Grašo i ja uhvaćeni u vrućem zagrljaju, Viktorija se toliko smijala da joj je pukao vodenjak’, rekao je Rađa.

U galeriji pogledajte više fotografija para.

Miroslav Lelas/PIXSELL, Story Dino i Viktorija Rađa su više od 20 godina u braku