Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BLOOMOVE AVANTURE PO SVIJETU: Tatarinovi su ga najprije vodili u zemlju u kojoj su imali prvo romantično putovanje

Bloom Tatarinov još nema niti godinu dana, no već je proputovao impresivni dio Lijepe naše i nekoliko puta prelazio granicu.

 Maja Šuput često putuje s obitelji Izvor: Instagram

Maja Šuput (42) i njezina obitelj su se vratili u petak u Zagreb nakon što su proveli dva i pol tjedna na odmoru iz snova u Meksiku.

Tamo je uživala u ljetnim radostima sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom koji još nema godinu dana, a već je pravi svjetski putnik.

Ipak, nakon malo više od dva tjedna uživanja, Maja se momentalno vratila poslovnim obavezama pa je tako na Instagramu objavila kako se osjeća povodom toga što će uskoro voditi emisiju 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV.

'Back to show business baby. S ozbiljnom količinom uzbuđenja i treme, danas shvaćam da jedan od mojih najvećih poslovnih izazova kreće već za 7 dana!!!! Da da, 06.03. gledat ćete prvu emisiju Ples sa zvijezdama, a voditeljskom palicom upravljat ćemo kolega Mešin i ja. Često su me u prošlosti znali pitati imam li kakvih želja, nešto što nisam, a probala bih... I najčešće osim glume sam odgovarala da bih voljela voditi show nedjeljom LIVE u prime time terminu. I eto, puno prije nego što sam mislila, moja želja postaje stvarnost i ponovo se potvrđuje stara narodna poslovica 'pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti!' Uglavnom gledamo se u nedjelju uživo, a ja imam sad tjedan dana da se psihički, fizički i općenito pripremim jer me već sad lagano pere trema...', poručila je Maja iskreno u svom stilu.

Maleni Bloom će sredinom ožujka proslaviti prvi rođendan. Prvi grad u Hrvatskoj koji je posjetio bio je Dubrovnik, a prva strana zemlja Turska. Gdje je sve dosad putovao, saznajte u nastavku.

1. Bloom u Istanbulu

2. Bloom u Italiji

3. Bloom u Veneciji

4. Bloom u Turskoj

A prošao je i impresivni dio Lijepe naše.

Brač

Hvar

Brijuni

Murter

 Poreč

Dubrovnik

 Rovinj

 Opatija

 Korčula

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image