U New Yorku je održana svjetska premijera filma 'Batman', a glavne zvijezde bile su Zoe Kravitz i Robert Pattinson.

Zoe se na crvenom tepihu pojavila u crnoj haljini koja je istaknula njeno tijelo. Prsa su joj pokrivale dvije 'mačke' te je tako podsjetila na lik žene mačke koju glumi u filmu. Haljina joj se vezala sprijeda te čvrsto prianjala uz tijelo dok se spuštala do poda. Nokti su joj bili uređeni da izgledaju kao kandže.

Zoe Kravitz imala je nokt uređene kao kandže
Profimedia 

Pattison se na crvenom tepihu pojavio odjeven u crno zajedno s crnim kaputom. Nosio je košulju, hlače i crnu svilenu kravatu, a na nogama crne lakirane cipele. Kosu je počešljao te bio uredno obrijan, što kod njega često nije slučaj. Mnogi su se složili da mu ovakav look najbolje pristaje, a svojedobno su Roberta nazivali i jednom od 'najprljavijih' slavnih osoba u Hollywoodu jer je izjavio kako ne koristi dezodorans.

Robert Pattison bio je čitav u crnom
Profimedia 

Nakon glavnih zvijezda stigao je i Colin Farrell koji u filmu glumi negativca Oswald Cobblepota odnosno Pingvina. Iako je u filmu neprepoznatljiv, Farrell je na premijeri zablistao u crnoj majici koju je imao ispod sivog kaputa s odgovarajućim hlačama iste boje. Izgled je upotpunio crnim cipelama dok je za ta tu priliku pustio brkove.

Colin Farrell za tu priliku je pustio brkove
Profimedia 

Na premijeri se pojavio i glumac Jason Momoa koji je glumio također drugog superheroja, Aquamana. Bio je u pratnji svoje djece, 14-godišnje kćeri Lole i 13-godišnjeg sina Nakoa-Wolfa, a došao je dati podršku svojoj pokćerki Zoe Kravitz koju je njegova supruga Lisa Bonet dobila u braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom.

Jason Momoa s djecom je došao dati podršku Zoe Kravitz
Profimedia 

Svjetsku je javnost sredinom siječnja šokirala vijest da se 42-godišnji glumac Jason Momoa razvodi od 54-godišnje supruge Lise Bonet. Otkako su podijelili vijesti o razvodu, Jason je spavao u kamperu koji je parkirao u dvorištu svog prijatelja.

Međutim, čini se da se situacija ipak promijenila. Naime, glumac je objavu o razvodu obrisao, a izvor blizak paru tvrdi da su supružnici ljubavi ipak odlučili dati drugu priliku. 'Jason se vratio Lisi prije otprilike dva tjedna i ponovno su zajedno. Odlučili su raditi na problemu umjesto da odustanu jer su toliko uložili jedno u drugo', rekao je izvor blizak paru za svjetske medije. Dodao je i da su njihova djeca oduševljena.

U galeriji pogledajte više fotografija s premijere filma.

Profimedia Premijera filma Batman