Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO ŽENA S 51 GODINOM NEMA NIJEDNU BORU NA LICU? Zovu je institucijom industrije, a zategnuto lice više ne može sakriti

Autor Antonia Hrvatin

Naomi Campbell, kao i sva druga najveća imena industrije, trenutno boravi u Parizu gdje se održava Tjedan mode, a njezina je neuobičajena pojava mnoge iznenadila.

 Naomi Campbell neprepoznatljiva na Tjednu mode u Parizu Izvor: Profimedia

Ona je jedna od najuspješnijih žena u modnoj industriji i jedna je od rijetkih koja se može pohvaliti titulom supermodela u pravom smislu te riječi.

Naomi Campbell pistama je hodala u zlatno doba modelinga, u vrijeme tzv. ere supermodela koja je obilježila kraj osamdesetih i devedesete godine.

 Naomi Campbell jedna je od najuspješnijih manekenki današnjice Izvor: Profimedia

'Nikada više neće postojati ništa nalik eri supermodela. One su bile više od skupine modela, nosile su poruku i predstavljale još mnogo toga. Bilo je to izvanredno vrijeme', rekao je jednom modni fotograf Peter Lindbergh koji je preminuo 2019. godine, ujedno i vizionar ere koja je promijenila pogled na modu.

Uz Naomi, tada su sinonimi za glamur bile još i Linda Evangelista, Cindy Crawford, Christy Turlington i Tatiana Patitz, dobro poznata velika petorka koja žensku ljepotu predstavila u drugačijem svjetlu.

Danas Crna Pantera, kako Naomi često nazivaju, ima 51 godinu, ali i dalje hoda modnim pistama najvećih giganta industrije, a bez ikakvog problema parira svojim duplo mlađim kolegicama. Kao što je bilo i za očekivati, trenutno se nalazi u Parizu na Tjednu mode, a upravo je tamo nosila reviju za Off-White.

 Naomi Campbell na Tjednu mode u Parizu Izvor: Profimedia

Iako Naomi mnogi i dalje smatraju jednom od najljepših žena svijeta, sada se u njezinom najnovijem pojavljivanju mnogima činilo kao da izgleda drugačije nego inače. Lice joj je izgledalo neuobičajeno zategnuto pa i malčice natečeno, a to je potaknulo šuškanja da je na njemu nešto itekako mijenjala.

Iako nikada ništa nije priznala te se kune u njegu kože, skoro pa je nemoguće da žena s 51 godinom na licu nema niti jednu boru. Koliko god je nazivali institucijom svijeta modelinga, jasno je kao dan da svoju ljepotu održava i nečim jačim od samih kremica, tretmana i zdrave prehrane pa koliko god ona to pokušavala sakriti. 

Više Naominih fotografija koje su potaknule nova šuškanja o plastičnim operacijama, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image