Nakon što se već dulje vrijeme govori i piše o razvodu najpoznatije reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanye Westa, prije nekoliko dana, došlo je do službenog trenutka.

Naime, sudac Višeg suda u Los Angelesu, Steve Cochran, službeno je zaključio razvod ovog poznatog para nakon šest godina braka, a kao rezultat presude, Kim Kardashian iz svog je imena i službeno izbacila reperovo prezime West.

Kim Kardashian službeno se razvela od repera Kanye Westa
Instagram 

Na saslušanje se Kim javila putem videokonferencije, dok Kanye uopće nije bio prisutan. 'Nakon što je sudac pročitao pitanja i rekao joj da joj je vratio status samca, Kim se nasmiješila', rekao je izvor za Page Six.

Westova nova odvjetnica Samantha Spector, koju je angažirao u zadnji tren nakon što je otpustio svog prethodnog odvjetnika unutar manje od 24 sata od saslušanja, rekla je da njezin klijent milijarder 'nema problema' s Kiminom promjenom prezimena, ali je više zabrinut za svoje imovine i financije. Spector je u ime Westa rekla da se reper želio 'pobrinuti se da su njegove financije zaštićene'.

Kimina odvjetnica, Laura Wasser, prigovorila je zamrzavanju imovine njezine klijentice, tvrdeći da reality TV zvijezda koristi imovinu za svoj posao. Sudac je po ovom pitanju stao na stranu njezinog tima.

Kim Kardashian i Kanye West u braku su dobili četvero djece
Profimedia 

Spector je rekao da su se Westovi glavni problemi svodili na zaštitu njegovog plana za umirovljenje i da i dalje želi da se Kardashian odrekne svoje 'bračne privilegije'. U slučaju da se Kardashian ponovno uda, to bi Westu dalo dopuštenje da pozove novog supruga da svjedoči o svojoj komunikaciji s reality zvijezdom ako bude bilo kakvih problema u budućnosti. 'Jasno je da je cilj gospodina Westa spriječiti ili otežati gospođi Kardashian ponovnu udaju', rekla je Kimina odvjetnica nakon čega je sudac odbio Westov zahtjev.

Cijeli je proces razvoda prošao veoma turbulentno, a Kanye je Kim pokušao zagorčati život na sve moguće načine. Iako je, otkako plovi slobodnim vodama, već bio u vezi s glumicom Julijom Fox te sada s Chaney Jones koju nazivaju i Kiminom kopijom, jasno je kao dan da pati za bivšom suprugom što je i javno nekoliko puta izjavio.

Kanye West kratko se viđao s glumicom Julijom Fox
Profimedia 

Javno kritizira njezinog novog dečka, komičara Petea Davidsona, a sada je apsolutno prešao svaku mjeru kada je objavio spot za pjesmu 'Eazy'. 'Bog me spasio od te nesreće, samo da bih mogao pobijediti Petea Davidsona', kaže Kanye u jednom dijelu pjesme, dok je u spot ubacio glineni Peteov lik koji je otet, vezan, živ zakopan i spaljen. U jednoj sceni čak drži njegovu odrubljenu glavu.

Postalo je jasno da je Kanye izgubio svaki kompas i da neće tako lako ljubavni život svoje bivše supruge ostaviti na miru, ali ona se pokušava od situacije odmaknuti što je više moguće.

Tako su je paparazzi sada prvi puta uslikali nakon službenog razvoda i nakon što se vratila s Tjedna mode u Milanu, a u svojem je kožnom izdanju mnoge podsjetila na pravu bajkericu. Balenciagina kožna jakna, kožne hlače, kožne rukavice i kožne čizme, Kim svakako zna kako biti upečatljiva gdje god se pojavila, ali ipak moramo priznati kako je za njezin današnji stil zaslužan čovjek koji joj trenutno život najviše zagorčava - ogorčeni reper Kanye.

On ju je upoznao u vrijeme kada je redala modne promašaje, a sjećamo se trenutka u kojem odlučio baciti gotovo sve stvari iz njezinog ormara. 'Uvijek sam mislila da imam ukusa dok nisam upoznala svog supruga koji mi je rekao da imam najgori stil. Bio je drag u vezi toga, a očistio je moj cijeli ormar', rekla je Kim jednom.

Kim Kardashian i Kanye West zajedno su dobili četvero djece
Profimedia 

Dakle, glavni 'krivac' za Kiminu transformaciju od 'LA djevojke' do zvijezde visoke mode zaista je Kanye, a neki smatraju da je čak zaslužan i za modni procvat Kimine najmlađe sestre Kylie. Cijela je obitelj Kardashian-Jenner nosila njegove brendove, a tenisice 'Yeezy' postale su sastavni dio njihove obuće.

Doduše, ni 'Yeezy' ne bi bio to što je danas bez Kimine promocije po najvažnijim svjetskim metropolama. Možemo zaključiti da su oboje jedno iz drugog izvukli ono najbolje, ali čini se da čak ni ova ljubavna priča nije uspjela završiti normalno...

Najnovije Kimine fotografije ujedno i prve nakon službenog razvoda, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Prvo pojavljivanje Kim Kardashian nakon razvoda