Nives Ivanišević (40) u ponedjeljak se obratila svojim pratiteljicama povodom Dana žena.

'Volim vas, žene moje drage i želim vam lijep dan sutra (i svaki dan)', napisala je radijska voditeljica i usto je stavila riječi pjesme 'I am woman' Emmy Meli pokraj svoje fotografije.

Nives je okinula selfie u grudnjaku i oduševila svoje pratitelje, a ravnodušne na njezinu objavu nisu ostale ni Bojana Gregorić Vejzović i Barbara Kolar.

'Ti, ženo', 'Nives, predivna si', 'Prava čestitka', 'Ljepoto', neki su od komentara.

Objavila je i fotografiju na Instagram storyju. 'Ne pijem tursku kavu otkad mi mamice nema (ona mi ju je radila stalno), ali evo danas, na Dan žena iznimka', otkrila je.

Njezina majka Vesna je preminula u srpnju 2020., a Nives je tužnu vijest tada otkrila u emotivnoj objavi na Instagramu. 

Nives Ivanišević se prisjetila pokojne majke Vesne
Instagram 

'Ima jedna žena... koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka,nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata). Ona mama za koju možeš reći:

Nives Ivanišević se obratila svojim pratiteljicama povodom Dana žena
Instagram 

'E da je barem to moja mama'. E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bi se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim. Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete.

Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala. Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bi mijenjala s nikim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena, uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te', napisala je voditeljica. 

Instagram Čestitala Dan žena, a prisjetila se na Instagram storyju svoje majke.