Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos i profesionalni plesač Mateo Cvenić prvi su par koji je napustio show 'Ples sa zvijezdama'.

Nakon ispadanja, Vlatka je za Story.hr odlučila prokomentirati sinoćnju večer. 'Naravno da sam se iznenadila, neugodno. Apsolutno sam sigurna da mi nismo zaslužili prvi ispasti. Svijet neće stati. Najviše mi je žao zbog Matea, ali život je pred njim i karijera. Ja mu želim više sreće s partnericama u budućnosti. Nije imao baš sreće ni s Nives ni sa mnom, možda treba dobiti neku mlađahnu djevojku', započela je.

Vlatka Pokos ispala je u drugoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama'
Nova TV 

'Mogu reći da sam poprilično naivno ušla u cijelu ovu priču, mislila sam da je to veselje, zabava, ples… Svima je jasno da mi nismo profesionalci… No očito je da neki od natjecatelja i jesu poluprofesionalci u plesu, to kažem s puno ljubavi. Ja sam dakle mogla vježbati dvije ili tri godine u Kanadi i onda doći u 'Ples sa zvijezdama'. Prije no što sam došla nije mi bilo poznato ništa o ostalim natjecateljima, a ja nemam apsolutno nikakvog iskustva u profesionalnom plesu', objasnila nam je pa dodala:

'Ja ne živim u Hrvatskoj i ne gledam domaću televiziju pa nisam očekivala tako strogo ocjenjivanje. Iskreno, nije mene ovo toliko pogodilo, ali ja sam ipak napravila veliku stvar da bih sudjelovala u ovom projektu. Mogu reći da sam uživala u svakom trenutku treniranja, iako je bilo jako naporno i nisam stigla ni vidjeti prijatelje od silnih obaveza. Žao mi je to što se nisam pripremila, ja sam naivno u to ušla. Između ostalog, bili smo i bolesni dva tjedna, Mateo i ja te smo i tu bili zakinuti… Tada sam čak razmišljala i o odustajanju, jer je bilo toliko malo vremena zbog karantene i bolesti'.

A cijelu je situaciju sada za 24 sata prokomentirao i njezin mentor Mateo. 'Priznajem da me pogodilo tako rano ispadanje. Već dvije sezone za redom sam ispao u jako ranoj fazi natjecanja. U ovom trenutku sam obeshrabren i trebat će mi neko vrijeme da procesuiram što se sve dogodilo. Naučen sam razmišljati da sve ima svoje zašto. Možda iduće sezone bude treća sreća za mene i stvarno uspijem pokazati sav svoj talent koji mnogi već prepoznaj', rekao je pa dodao.

'Samba je moj omiljen ples pa tako i ispadanje na njoj nije baš bilo veselo. Pogotovo u tako ranoj fazi natjecanja. Život ide dalje pa će tako i ovo proći. Povrijedilo me, ali sam se na vrijeme pripremio da je to jedan od mogućih ishoda. Na kraju svega s podignutom glavom i pun ponosa ispadam iz showa'.

Komentirao je i kako je ispadanje podnijela Vlatka.

'U nedjelju smo bili izvan sebe i razletjeli smo se na svoje strane, nisam imao priliku još s njom popričati o dojmovima. Vlatka i ja smo pronašli zajednički jezik i super smo funkcionirali na probama. Bilo je tu lijepih i manje lijepih trenutaka kao u svakom prijateljskom odnosu', rekao je plesač.