Georgina Rodriguez (28) odbrojava sitno do rođenja blizanaca koje očekuje sa zaručnikom Cristianom Ronaldom (37).

Manekenka je smanjila svoju aktivnost na Instagramu na kojem ju prati 36.5 milijuna ljudi, a Cristiano je pokazao kako provode dane do porođaja.

'Obitelj je sve. Ponosan', napisao je nogometaš uz fotografiju na kojoj je na travnjaku pozirao sa zaručnicom i djecom, kćeri Alanom (4), sinom Cristianom Ronaldom Juniorom (11) te blizancima, kćeri Evom i sinom Mateom (4).

Svi su bili u opuštenom, sportskom izdanju, a Georgina je uz trenirku nosila natikače i nije imala baš šminke na licu što je rijetkost za nju. Manekenka na fotografijama na svom Instagram profilu uvijek blista i potpuno je dotjerana. Ronaldovi fanovi su komentirali kako ima divnu obitelj.

Inače, Georgini je termin porođaja ovog mjeseca, a s Cristianom je u vezi od 2016. i imaju kćer Alanu te ostalu njegovu djecu, koju je dobio pomoću surogat majki, odgaja kao svoju i to često ističe.

Manekenka ima odlično razdoblje iza sebe jer je u siječnju oborila rekorde svojom dokumentarnom serijom 'Ja sam Georgina'. Rodriguez je u showu otkrila detalje njenog prvog susreta s Cristianom.

'Kada sam izlazila iz dućana, vidjela sam da se pojavljuje jako zgodan muškarac, visok skoro dva metra, bio je s dječakom i nekoliko prijatelja, a ja stojim smrznuta.'

Nekoliko mjeseci kasnije ju je pozvao na večeru. 'Na putu do restorana naše ruke su se dodirnule, i činilo se kao da to nije bio prvi put. Ruke su mu bile poznate... savršeno su pristajale mojima', ispričala je Georgina.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo zajedno su od 2016. godine
Instagram 

Par je u seriji istaknuo da su mu njihova djeca uvijek na prvom mjestu, a ona je priznala da ne bi mogla više letjeti nijednim avionom osim privatnim, pogotovo kad ide negdje s Ronaldom.

Show je naišao na brojne kritike, a mnogi misle kako je Georgina samo sponzoruša koja nemilosrdno troši tuđi novac.

Više zajedničkih fotografija para pogledajte u galeriji. 

Instagram Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo su u vezi od 2016.