Holivudski glumci Chris Hemsworth, Jason Momoa, Ryan Gosling, Luke Evans, muški članovi obitelji Beckham i pjevač Shawn Mendes neke su od zvijezda koje svojim istupima oduzimaju dah milijunima žena, a posebno golišavim izdanjima kojima se teško oduprijeti. 

Ryan Gosling jedan je od najseksi muškaraca ove godine
Profimedia 

Ponosni su vlasnici isklesanih tijela koja svakodnevnom tjelovježbom i zdravim načinom života koji vode dovode do savršenstva, a kojima se rado hvale na društvenim mrežama.

Jason Momoa jedan je od najseksi muškaraca ove godine
Profimedia 

Pripadnice ljepšeg spola s nestrpljenjem očekuju svaku njihovu fotografiju s plaže, teretane ili bazena na kojem se nalaze bez krpica i viška odjeće, a razlozi su više nego jasni.

Za Chrisa Hemswortha postoji samo jedna žena od davne 2010. godine s kojom se vjenčao samo nekoliko mjeseci nakon prvog susreta. Riječ je o španjolskoj glumici Elsi Pataky s kojom ima troje djece i koja se zbog njega preselila u daleku Australiju.

Lisa Bonet i Jason Momoa rastaju se nakon 16 godina ljubavi
Profimedia 

JasonMomoa je donedavno bio sretno zaljubljen u 11 godina stariju suprugu Lisu Bonet s kojom ima dvoje djece, no par je šokirao iznenadnim razvodom. Iako su si dali još jednu šansu, na kraju su ipak predali papire.

Camila Cabello i Shawn Mendes prekinuli su zbog različitih interesa
Profimedia 

Pjevač Shawn Mendes nedavno je prekinuo dvogodišnju vezu s kolegicom Camilom Cabello, a djevojčice i žene diljem svijeta otvorile su šampanjac i slavile jer ipak se radi o jednom od najpoželjnijih frajera današnjice.

S druge strane, markantni glumac Luke Evans šokirao je žene priznanjem da je gay. On je 2002. godine javno obznanio svoju seksualnost kao 23-godišnjak u intervjuu za magazin 'The Advocate', a mnogi su tada komentirali da si je ovakvom izjavom uništio karijeru koju je tek počeo graditi. No to nije bio slučaj!

Luke Evans je 2002. priznao da je gay
Instagram 

'Ljudi mi prilaze u kafićima, gay kafićima, i ne mogu vjerovati da sam gay', rekao je tada i šokirao svijet. 'Svi me znaju kao gay muškarca i u mom životu u Londonu to nikada nisam pokušao sakriti. Znao sam da ću trebati raditi intervjue s gay časopisima, znao sam da će se to dogoditi. Pomislio sam, 'Morat ću biti otvoren. Takav sam kakav sam. Ako se ljudima ne dopada, onda ne trebam njihove poslove. Nikada nisam bio dobar u laganju', rekao je u intervjuu za magazin.

'Ako ovo priznanje znači da ću biti siromašan sa 60 godina, onda ću barem živjeti sretan i otvoren gay život i neću se skrivati ni od koga', zaključio je.

U galeriji ispod pogledajte mišićave scene najseksi muškaraca današnjice:

Profimedia Najseksi muškarci 2022.