Bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, Mirela Holy više od dvadeset godina u vezi je s partnerom, fotografom Sinišom Bužanom (51).

50-godišnja političarka često je otvoreno govorila kako ju ne zanima brak te da ne želi djecu, a u Siniši je pronašla sve što je tražila te ju on nikako ne sputava, kao ni obrnuto.

Mirela Holy drastično je promijenila imidž
Pixsell 

'Ne opterećujem se razmišljanjem o tome je li moja veza izvanbračna zajednica ili nije, i je li u zakonskom smislu izjednačena s brakom jer su mi apsolutno nevažna etiketiranja i reguliranja. No, zbog onih kojima to jest važno, a takvih je mnogo u društvu, smatram da izvanbračne i bračne zajednice trebaju u pravima biti izjednačene pred zakonom', rekla je jednom prilikom za Večernji list.

'U ovakvoj sam vezi zato što sam u njoj zadovoljna, ona me ne ograničava i ne sputava, već upravo suprotno, daje mi prostor slobode uz istodobnu podršku. Siniša je moj partner koji otvoreno, bez jalove kritike, upozorava na moje pogreške bez ambicije da me mijenja. To mi je izuzetno važno jer ne bih mogla biti u vezi s osobom koja bi me pokušavala promijeniti, odrediti mi okvire i pravila, gospodariti mi. Najvažniji mi je u životu upravo osjećaj slobode, mogućnost da budem ono što jesam', zaključila je Holy.

Mirela Holy i Siniša Bužan u vezi su više od 20 godina.
Story 

U intervjuu iz 2015. godine otkrila je i kako provode zajedničko vrijeme. 'Kad nas dvoje izađemo to su uglavnom kavice, pića s prijateljima ili odemo u kino. Mi smo kao dedek i bakica, uopće više ne tulumarimo, nismo skloni noćnom životu, to nas je već prošlo', rekla je za Tportal.

Skladan par viđen je i prošlog mjeseca kada je sunčana subota izmamila brojne građane i građanke na zagrebačke ulice, a Mirela je pokazala novi izgled. 

Mirela Holy i Siniša Bužan ne žele djecu
Robert Gašpert 

Naime, poznata je po tome što je uvijek nosila kratku kosu, no prepoznatljivu frizuru sada je u potpunosti promijenila i zamijenila puno dužom kosom, odnosno perikom, no i dalje je ostala vjerna omiljenoj crnoj boji.